Μαζική και μαχητική η συγκέντρωση συνταξιούχων στη Λιβαδειά

MAZIKH KAI MAXHTIKH H ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΠΑΝΒΟΙΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Πανβοιωτική συγκέντρωση το πρωί της Τρίτης 18 Οκτώβρη στην Λιβαδειά, με τη συμμετοχή συνταξιουχικών σωματείων από Λιβαδειάς και Θήβας.
Οι συνταξιούχοι πρόβαλαν τις διεκδικήσεις τους για αυξήσεις στις συντάξεις, για μέτρα προστασίας από το κύμα της ακρίβειας και τον πληθωρισμό που εξανεμίζουν το εισόδημά τους, για χαμηλό ρεύμα και αέριο. Και ανανέωσαν το αγωνιστικό τους ραντεβού για την απεργία στις 9 Νοέμβρη, στις κατά τόπους απεργιακές συγκεντρώσεις.
Στη συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία της Λιβαδειάς, χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του σωματείου ΟΑΕΕ Θήβας Δ. Θεοδώρου, η Πρόεδρος του σωματείου ΙΚΑ Λιβαδειάς Β. Γκικοπούλου, ο Γραμματέας του σωματείου Δημοσίου Βοιωτίας Λ. Γκικόπουλος, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς Κ. Κολιούσης, εκπρόσωπος από την Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Φάνης Λάφης και την κεντρική ομιλία έκανε ο Γιάννης Τόλης, αν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ. Στο τέλος διαβάστηκε ψήφισμα από τον Πρόεδρο του σωματείου συνταξιούχων Δημοσίου Βοιωτίας Γ. Μπίμη.
Τα συνθήματα που επικράτησαν ήταν «Αυξήσεις στις συντάξεις και δωρεάν υγεία, την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία» και «Με ψίχουλα και ψέματα δεν θα συμβιβαστούμε, όλα τα κλεμμένα τα διεκδικούμε»
Η μαζική και μαχητική κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με πορεία μέχρι το Διοικητήριο της Λιβαδειάς, όπου επέδωσαν το ψήφισμά τους στην Αντιπεριφερειάρχη.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΙΚΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΑΕΕ

Σχετικά