Eκπληκτικό διπλό για τις Κορασίδες της Αναγέννησης Λιβαδειάς στο κλειστό Λαμίας

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου εκπληκτικό διπλό για τις Κορασίδες στο Χαλκοπούλειο κλειστό Γυμναστήριο με σκορ 3-1 επί του Α.Ο Λαμίας. 

Η ομάδα μας απέδωσε όμορφο volley και επικράτησε δίκαια αφού προηγήθηκε με 1-0 (25-21) ισοφαρίστηκε σε 1-1 (18-25) για να πάρει τα άλλα δυο σετ και να κάνει το 3-1 (25-22, 25-16) το τρίποντο και το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα της Α1 Κορασίδων. 

Η ομάδα του Σταύρου Τσόκανου αποτελούμενες από τις Γκώνια Αφροδίτη, Δημητρίου Ελένη, Καραίσκου Μάρω, Μίχα Κλειώ, Μπεινά Ιωάννα, Μυλωνά Παναγιώτα, Ντέλλα Πένυ, Παπλωματά Βασιλική, Παππά Κατερίνα, Πολίτη Μαρήλια,Ραμάι Τζούλια, Σοφιανάτου Δήμητρα, Σφυρή Ελένη, Τριανταφύλλου Λίλιαν, αποθεώθηκε και από την ομάδα των Παγκορασίδων που ακολούθησαν την αποστολή.

Όλα τα κορίτσια παρακολούθησαν μετά τον αγώνα της γυναικείας ομάδας του Α.Ο Λαμίας με τον Α.Ο Θήρας 3-2 στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Premier League γυναικών. 

Ευχαριστούμε την ομάδα του Α.Ο Λαμίας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Κο Παπαμίχο Ηλία για την φιλοξενία και ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Σχετικά