Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 0-0: Πήρε βαθμό στο Αγρίνιο ο Λεβαδειακός

Ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) έληξε η μάχη του Αγρινίου ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Λεβαδειακό για την 11η αγωνιστική της Super League.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και ευκαιρίες κυρίως από τους γηπεδούχους, με τις δύο ομάδες να απειλούν κυρίως με στατικές φάσεις αλλά και βαθιές μεταβιβάσεις προς την περιοχή.

Το παιχνίδι διεξήχθη υπό το βλέμμα του Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος ήταν ο εκλεκτός καλεσμένος του Γιάννη Αναστασίου, ενώ το Σάββατο δείπνησε στις εγκαταστάσεις της ομάδας του Αγρινίου.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός έφτασε στους 13 βαθμούς και την έβδομη θέση, ενώ ο Λεβαδειακός είναι στους 7 μαζί με Ιωνικό και ΟΦΗ στις τρεις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το ματς

Οι δύο ομάδες είχαν διάθεση για να απειλήσουν τις δύο εστίες, ωστόσο ήταν ελάχιστα απειλητικές στο πρώτο μέρος. Ενδεικτικό ήταν ότι ο Λεβαδειακός στο πρώτο μέρος δεν είχε καμία τελική προσπάθεια.

Οι Αγρινιώτες έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν στο 23ο λεπτό. Έπειτα από σέντρα του ιδιαίτερα δραστήριου Ναντρέι Ναγκό, η μπάλα στρώθηκε στον Κολοβό και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα προς την εστία, αλλά ο Μπάχανακ με προβολή έσωσε τον Λεβαδειακό.

Ανέβηκε ο Λεβαδειακός στο δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες μπήκαν με το ίδιο μοτίβο, όμως ο Παναιτωλικός ήταν ανώτερος και είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει. Ο Λεβαδειακός απείλησε για πρώτη φορά με κεφαλιά του Βινίσιους από το 50′, η οποία πέρασε άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Σενγκέλια με ένα σουτ έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 54ο λεπτό μια κεφαλιά του Μπακάκη από καλή θέση, έπειτα από γύρισμα του Καρέλη, πέρασε άουτ.

Μετά από αυτή την ευκαιρία, ο ρυθμός του αγώνα κόπασε με τον Παναιτωλικό να έχει το μεγαλύτερο μερίδιο της κατοχής. Στο 71ο λεπτό ο Παναιτωλικός σπατάλησε την καλύτερη στιγμή του στο δεύτερο μέρος. Ο Κολοβός με ωραία μπαλιά βρήκε τον Καρελή και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή, ανάγκασε τον Μάρκοβιτς σε σωτήρια επέμβαση.

Δέκα λεπτά μετά ο Παναιτωλικός σπατάλησε μια ακόμα σημαντική ευκαιρία. Ο Μόρσεϊ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Κορνέλιους από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα ψηλά. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν στα εναπομείναντα λεπτά του δευτέρου μέρους, δίχως όμως αποτέλεσμα, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 0-0: Οι Βοιωτοί έφυγαν με τον βαθμό από το Αγρίνιο
SPORT24

Παναιτωλικός: Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν (65′ Ντουάρτε, λ.τρ. 76′ Φλόρες), Μάρτενσον, Κολοβός (76′ Ξενιτίδης), Νταγκό (67′ Μόρσεϊ), Σενγκέλια, Καρέλης.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μπάχανακ, Βινίσιους, Λιάγκας, Τσάπρας, Σκβάρκα (90+5′ Τσιριγώτης), Νίκας, Χάμοντ, Βρακάς, Λουαλούα (80′ Γιαννιώτας), Πέτρε (90+5′ Τζημόπουλος).

Σχετικά