Γυναικοκτονία : Σκότωσε με βαριοπούλα την 61χρονη σύζυγό του ενώ εκείνη κοιμόταν

Σοκαρισμένη είναι τοπική κοινωνία στην Μεσσήνη, μετά την γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Μπούκα. Θύμα μια 61χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να δέχτηκε θανατηφόρα χτυπήματα με βαριοπούλα ενώ κοιμόταν από τον σύζυγό της. O 81χρονος στη συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή του, αφού μαχαιρώθηκε στο λαιμό.

Πληροφορίες του newsit.gr για την νέα γυναικοκτονία, που σημειώθηκε στην Μπούκα Μεσσήνης, αναφέρουν ότι η 61χρονη είχε μαρτυρικό θάνατο. Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 81χρονος φέρεται να άρπαξε την βαριοπούλα και να ξεκίνησε να χτυπάει την άτυχη γυναίκα σε όλο της το σώμα ενώ εκείνη κοιμόταν.

Ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος τους βρήκε και νεκρούς, κατέθεσε στις αρχές – σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr – ότι οι γονείς του ήταν αγαπημένοι, αλλά είχαν κάποιους τσακωμούς το τελευταίο διάστημα. Ο 81χρονος φέρεται να ανησυχούσε για κάποια μικρο-προβλήματα υγείας που είχε.

«Ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος, δεν είχε ποτέ ακουστεί κάτι, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι συμβαίνει στο σπίτι του διπλανού σου» λέει στο newsit.gr γειτόνισσα του ζευγαριού. «Έμεναν εδώ και καμιά 20αριά χρόνια αφότου συνταξιοδοτήθηκε ο άντρας, γιατί παλιά έμεναν στην Καλαμάτα. Εκεί μένουν τώρα τα δύο τους παιδιά με τις οικογένειές τους αλλά έρχονταν σχεδόν κάθε μέρα για να τους δουν. Ο γιος ασχολείται με τις γεωτρήσεις όπως και ο πατέρας του» προσθέτει η γειτόνισσα του ζευγαριού, μιλώντας στο newsit.gr.

Σχετικά