Βρετανία: Γνωστός παρουσιαστής διαγνώστηκε με καρκίνο – Συγκλονίζει η εξομολόγησή του

Είναι πατέρας τριών παιδιών και μιλά ανοιχτά για την περιπέτειά του, ελπίζοντας να δώσει κουράγιο σε όσους δίνουν τη δική τους μάχη

Ο Τζόνι Ίργουιν είναι ο παρουσιαστής της εκπομπής «Escape To The Country» του BBC και το 2020 διαγνώστηκε με καρκίνο κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στην Ιταλία.

Μέχρι σήμερα κανείς δεν γνώριζε για τον αγώνα του, μέχρι που ο ίδιος αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την κατάσταση της υγείας του, ελπίζοντας να εμπνεύσει άλλους ανθρώπους να «εκμεταλλεύονται στο έπακρο την κάθε μέρα».

«Τα αγόρια μου θα μεγαλώσουν χωρίς τον μπαμπά τους»

Ο 48χρονος, πατέρας τριών παιδιών, διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα που εξαπλώθηκε στον εγκέφαλό του. Όπως αποκάλυψε στη συγκλονιστική εξομολόγησή του, εδώ και χρόνια πάλευε κρυφά και πλέον βρίσκεται σε τελικό στάδιο, με τους γιατρούς να του δίνουν λίγους μήνες ζωής.

Είπε συγκεκριμένα στο περιοδικό Hello: «Δεν ξέρω πόσος καιρός μου έχει μείνει, αλλά προσπαθώ να παραμένω θετικός και η στάση μου είναι ότι ζω με τον καρκίνο και δεν πεθαίνω από αυτόν. Θέλω να δημιουργήσω αναμνήσεις και να απαθανατίσω αυτές τις στιγμές με την οικογένειά μου γιατί η πραγματικότητα είναι ότι τα αγόρια μου θα μεγαλώσουν χωρίς να γνωρίζουν τον μπαμπά τους και αυτό μου ραγίζει την καρδιά».

Ο Τζόνι Ίργουιν ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα το 2004, όταν επιλέχθηκε από εκατοντάδες υποψηφίους για να παρουσιάσει μαζί με την Jasmine Harman το «A Place in the Sun» του Channel 4. Το 2010 κέρδισε ακόμη περισσότερους θαυμαστές όταν ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής «Escape to the Country» στο BBC1.

Σχετικά