Ο Δήμαρχος Θηβαίων στα εγκαίνια του εργοστασίου της Megaplast στη Θήβα

Στα εγκαίνια της νέας, υπερσύγχρονης βιομηχανικής μονάδας του ομίλου Megaplast στη Θήβα παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου.

«Η λειτουργία της νέας μονάδας συνοδεύεται και από τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και κοινωνικής ευημερίας. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Megaplast, η οποία κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον κλάδο της εύκαμπτης συσκευασίας, με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα, αποτελεί ακόμη ένα ελληνικό success story. Είναι πολύ σημαντικό που μια εταιρεία με τόσο ισχυρό momentum επέλεξε τη Θήβα για την ανέγερση του εργοστασίου, αναγνωρίζοντας και αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της περιοχής», ανέφερε στον χαιρετισμό του ο κ. Αναστασίου, «καλωσορίζοντας» τη νέα μονάδα και συγχαίροντας τον διευθύνοντα σύμβουλο της Megaplast, κ. Χάρη Καββαδία, για την ανοδική πορεία του ομίλου.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας γραμμής παραγωγής υψηλής τεχνολογίας, η οποία αναμένεται να αποφέρει ετήσια έσοδα άνω των 90 εκατ. ευρώ. Η μονάδα της Megaplast στη Θήβα καλύπτει έκταση 9.000 τμ και απασχολεί 80 εργαζομένους. Tο 95% της παραγωγής κατευθύνεται σε εξαγωγές, με πωλήσεις του ομίλου σε περισσότερες από 40 χώρες του κόσμου.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους οι υπουργοί Ανάπτυξης, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Ναυτιλίας, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο υφυπουργός Χωροταξίας, κ. Χρήστος Ταγαράς, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο ευρωβουλευτής κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός, ο περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης, βουλευτές, αυτοδιοικητικοί Α’ και Β’ βαθμού, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, φορείς και σύλλογοι. Πέραν του Δημάρχου, τον Δήμο Θηβαίων εκπροσώπησαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Εύα Τζουβελέκη, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης, ο αντιδήμαρχος Υγείας, κ. Τάσος Καμούτσης, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου, κ. Νίκος Κοβάνης και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας, κ. Αποστόλης Δαγδελένης.

Σχετικά