Σε λειτουργία από σήμερα το πρώτο Info Kiosk στην πλατεία της Λιβαδειάς

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι τέθηκε σε λειτουργία το 1ο InfoKiosk, στην Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης της Πράξης Ανοιχτών Κέντρων Εμπορίου έχουν τοποθετηθεί ψηφιακά σημεία ενημέρωσης, σε κεντρικά σημεία της πόλης  για τους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου Λεβαδέων.

Τα InfoKiosks, προϋπολογισμού 18.600,00€, είναι ένα έξυπνο σύστημα σταθμών πληροφόρησης και μιας έξυπνης πλατφόρμας απομακρυσμένης διαχείρισης για επισκέπτες που εισέρχονται στο Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου.

Πρόκειται για έναν τουριστικό πληροφοριακό οδηγό με ευρεία γκάμα πληροφοριών για τον Δήμο Λεβαδέων, σχετικά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, χρήσιμα τηλέφωνα, αξιοθέατα, θρησκευτικό τουρισμό, καταλύματα, τοπικά προϊόντα κ.α.

Η ενημέρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε επί τόπου στο σημείο του InfoKiosk, είτε μέσω του σκαναρίσματος QR code και την πλοήγηση από smartphone ή άλλο ψηφιακό μέσο.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας, σε δήλωση του τόνισε ότι στόχος μας είναι ο εκσυγχρονισμός της πόλης, ακολουθώντας τις επιταγές των καιρών, ελπίζοντας η εμπορική δραστηριότητα να τονωθεί σημαντικά. Κλείνοντας τη δήλωση του, παρακαλεί τους πολίτες να τα σεβαστούν, προσέχοντας τα, ώστε να διαφυλαχτεί η ορθή λειτουργία τους.

Σχετικά