Ενημερωτική εκδήλωση για το έργο φυσικού αερίου στη Λιβαδειά

Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στη Λιβαδειά την Τετάρτη 23/11 με στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών

Ενημερωτική εκδήλωση για το έργο επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη της Λιβαδειάς διοργανώνει η ΔΕΔΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Λιβαδειάς, με στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών για τις χρήσεις και τα οφέλη του φυσικού αερίου.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 και ώρες 11:00 – 14:00 & 17:00 – 19:00, εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς (Παλαιό Δημαρχείο, οδός Καραγιαννοπούλου 1, κεντρική πλατεία Λιβαδειάς), προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Μάλιστα, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές -οικιακοί και εμπορικοί- θα μπορούν, με τη βοήθεια των στελεχών της εταιρείας,  να πραγματοποιήσουν άμεσα κι επί τόπου την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σύνδεσης με το δίκτυο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι πολίτες θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου, όπως ενιαία και ποιοτική θέρμανση σε όλους τους χώρους χρήσης, ζεστό νερό οποιαδήποτε στιγμή, γρηγορότερο μαγείρεμα, ευκολία στην τοποθέτηση και χαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα, ορθολογική χρήση του φυσικού αερίου και πλήρης έλεγχος της ποσότητας φυσικού αερίου που έχει καταναλωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες της Λιβαδειάς μπορούν ήδη να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το δίκτυο του φυσικού αερίου και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΔΕΔΑ (deda.gr/map).

Σχετικά