Θεσσαλονίκη: Καθηλώνει η μητέρα της 21χρονης που πέθανε από το τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καμάρα

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι στη Θεσσαλονίκη, μετά το τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καμάρα. Η 21χρονη φοιτήτρια υπέκυψε στα τραύματά της. Η μητέρα της, μιλάει στο newsit.gr, για την απόφαση της οικογένειας να δωρίσει τα όργανα της κοπέλας…

Η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας ραγίζει καρδιές. Η κόρη της έχασε τη μεγάλη μάχη και το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή, σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Υπέκυψε στα τραύματα που της προκάλεσε το τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καμάρα, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης. Η παράσυρση από το αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος, στάθηκε μοιραία για τη ζωή της. H κοπέλα χαροπάλευε διασωληνωμένη, μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις που έκανε στο νοσοκομειο «Παπαγεωργίου», με τους γιατρούς να έχουν ενημερώσει από την πρώτη στιγμή, για τις λιγοστές ελπίδες που υπήρχαν.

Οι γονείς της 21χρονης αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους. Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας λέει στο newsit.gr: «Η απόφαση αυτή ήταν μονόδρομος για εμάς, ήταν κάτι που σίγουρα ήθελε το παιδί μου! Μέρες τώρα της ζητούσα να κάνει ένα θαύμα και να ξυπνήσει. Έκανε το δικό της θαύμα τελικά. Έτσι όπως το ήθελε αυτή και όχι εμείς.»

Στο μεταξύ, για αύριο είναι προγραμματισμένες οι απολογίες τόσο του 26χρονου οδηγού του αυτοκινήτου όσο και της 19χρονης συνεπιβάτιδάς του, που συνελήφθησαν για την υπόθεση και παραμένουν υπό κράτηση. Σε βάρος τους είχε απαγγελθεί ποινική δίωξη κακουργηματική χαρακτήρα. Μετά την εξέλιξη του θανάτου της φοιτήτριας η δίωξη αναμένεται να διαφοροποιηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχικώς απαγγελθείσα δίωξη αφορούσε τις πράξεις της επικίνδυνης οδήγησης που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη (κακούργημα) για τον – αλβανικής καταγωγής – οδηγό και της συνέργειας στην πράξη αυτή για την 19χρονη. Επιπλέον, ο πρώτος διώκεται για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς δίπλωμα και η δεύτερη για συνέργεια σε εγκατάλειψη τροχαίου.

Ο 26χρονος είχε παρουσιαστεί το πρωί της Πέμπτης (εκτός αυτόφωρης διαδικασίας) στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, κι έδωσε κατάθεση για το περιστατικό (διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε άδεια παραμονής στη χώρα). Λίγες ώρες νωρίτερα είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου και η 19χρονη.

Σχετικά