Ο Μητροπολίτης Γεώργιος στα σχολεία Καπαρελλίου και Αράχωβας για τη κοπή της βασιλόπιτας

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας τέλεσε τον αγιασμό των εγκαινίων δυο νέων κτιρίων στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στο Σχηματάρι, παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Καπαρέλλι, όπου στο Πνευματικό Κέντρο ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Δημοτικού Σχολείου. Ο Σεβασμιώτατος αφού ευχήθηκε σε όλους τους παρισταμένους καλή χρονιά, ευχήθηκε στους μικρούς μαθητές καλή πρόοδο στα μαθήματά τους και  τους μοίρασε εικονάκια και στυλό, ενώ ευχήθηκε στο Διευθυντή και τους δασκάλους καλή δύναμη στο έργο τους.

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε, κατόπιν σχετικής προσκλήσεως, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Αράχωβας, όπου ευλόγησε τη βασιλόπιτα των Σχολείων. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά, προτρέποντάς τα να κοιτάνε το παρελθόν και να βλέπουν μπροστά και με υπομονή, διάβασμα και πίστη στο Θεό να προχωράνε στο παρόν και στο μέλλον. Και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και τους μοίρασε εικονάκια και στυλό, ενώ στους εκπαιδευτικούς ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους.

imtl.gr

Σχετικά