Ο Κυπάρισσος στους “4” του κυπέλλου Βοιωτίας!

Η ομάδα της Αντίκυρας προκρίθηκε στα ημιτελικά χωρίς αγώνα καθώς ο Νέος ΠΑΟ Κυριακίου δήλωσε αδυναμία να κατέβει στο ματς της προημιτελικής (“8”) φάσης!

Σε μια ημέρα που όλη η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ βαρύ πένθος και το ποδόσφαιρο (όπως και όλα τα σπορ) έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, λόγω του τρομερού, σιδηροδρομικού, δυστυχήματος που συνέβη στα “Τέμπη”, έγινε γνωστή η τρίτη, κατά σειρά, ομάδα που προκρίθηκε στην Στ’ (6η) φάση (ημιτελικά – “4”) του κυπέλλου Βοιωτίας.

Αυτή είναι η ομάδα του Α.Ο. Αντίκυρας “Κυπάρισσος” (φωτο) που πήρε την πρόκριση χωρίς να κουραστεί, χωρίς αγώνα!

Όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση του “Νέος Π.Α.Ο. Κυριακίου” απέστειλε έγγραφο προς την ενωση ποδοσφαιρικών σωματείων Βοιωτίας αργά το βράδυ της Τρίτης με το οποίο κοινοποιούσε ότι δεν μπορούσε να “κατέβει” (“αδυνατεί”) στον αγώνα με την ομάδα του Κυπάρισσου, για την 5η (Ε’) φάση (προημιτελικά – “8”) που ήταν ορισμένος να διεξαχθεί σήμερα (Τετάρτη, 1/3 – 15:00’) στο δημοτικό γήπεδο της Αντίκυρας!

Ετσι, τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής της ένωσης ενημέρωσαν σχετικά την ομάδα της Αντίκυρας και τους διαιτητές οι οποίοι είχαν οριστεί να διευθύνουν αυτό το “νοκ-άουτ” ματς.

Το παιχνίδι: Α.Ο. Αντίκυρας “Κυπάρισσος” – “Νέος Π.Α.Ο. Κυριακίου” θα “κριθεί” στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Β. όπου θα γίνει το… τυπικό, θα κατακυρωθεί υπερ της ομάδας της Αντίκυρας με σκορ 3-0 και η ομάδα της Αντίκυρας παίρνει αυτή την πρόκριση στους “4”, του δεύτερου στην τάξη θεσμού που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Β. και στη σεζόν 2022-2023.

Θυμίζουμε ότι για την φάση αυτή έχουν διεξαχθεί δυο αγώνες και την πρόκριση έχουν πάρει Α.Ο. “Ελλοπιακός” και “Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα”. Αυτές οι δυο ομάδες, μαζί με τον Κυπάρισσο θα μπουν στην κληρωτίδα στην κλήρωση που θα γίνει για να προκύψουν τα δυο (2) “ζευγάρια” της 6ης (Στ’) φάσης (ημιτελικά – “4”). Απομένει να γίνει γνωστή η τέταρτη ομάδα και η οποία θα προκύψει από την διεξαγωγή του αγώνα: Α.Ο. Υπάτου – Π.Α.Σ. “Κιθαιρών” Καπαρελίου που εκκρεμεί (“λογικά” θα γίνει την Τετάρτη, 22/3)!

Ε.Π.Σ. Βοιωτίας

Κύπελλο 2022-2023

Ε’ φάση (προημιτελικά – “8”)

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023

Ωρα εναρξης: 14:30′

Γήπεδο: Δημοτικό “Ζαγαρά” Λιβαδειάς

Α.Ο. “Νίκη” Λαφυστίου – Α.Ο. “Ελλοπιακός”  0-4

Ωρα εναρξης: 15:00′

Γήπεδο: Δημοτικό Ακραίφνιου

Α.Ο. “Απόλλων” Ακραίφνιου – Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα 0-3

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2023

Ωρα έναρξης: 15:00′

Γήπεδο: Δημοτικό Αντίκυρας

Α.Ο. Αντίκυρας “Κυπάρισσος” – Νέος Π.Α.Ο. Κυριακίου 3-0 (α.α.)

Σε εκκρεμότητα:

Α.Ο. Υπάτου – Π.Α.Σ. “Κιθαιρώνας” Καπαρελίου

Σχετικά