Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 45χρονου στο Τάχι Θηβών

 

2 Έλληνες είναι οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του 45χρονου άνδρα, πατέρα 2 παιδιών στο  Τάχι Θηβών.

Το έγκλημα είχε γίνει στις 23 Ιουλίου του 2021 έξω από σπίτι του 45χρονου που είχε δεχθεί 6 σφαίρες από πυροβόλο όπλο.

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού, η οποία διαπράχθηκε τον Ιούλιο 2021, σε περιοχή της Θήβας

Στο πλαίσιο της έρευνας, εκδόθηκαν Εντάλματα σύλληψης σε βάρος δύο ημεδαπών, για ηθική αυτουργία στην υπόθεση ανθρωποκτονίας

Ένας εκ των ανωτέρω εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Θήβα, ενώ ο δεύτερος είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας


Στο πλαίσιο πολύμηνης και μεθοδικής έρευνας αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός αργά το βράδυ της 23-07-2021, έξωθεν της οικίας του, σε περιοχή της Θήβας (σχετ. το από 24-07-2021 Δελτίου Τύπου).

Για την υπόθεση αυτή, αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν κατάλληλα στοιχεία και δεδομένα που συλλέχθηκαν κατά την ενδελεχή προανακριτική διαδικασία, με αποτέλεσμα να εκδοθούν σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, τα από 28-02-2023 Εντάλματα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Θηβών, για ηθική αυτουργία κατά συναυτουργία σε ανθρωποκτονία με δόλο.

Ένας εκ των ανωτέρω, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, βραδινές ώρες της 28-02-2023 στη Θήβα, ενώ ο δεύτερος είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας, καθώς είχε συλληφθεί την 18-02-2023 σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο Εντάλματα σύλληψης για απάτες και πρόκληση σωματικών βλαβών, αλλά και καταδικαστική Απόφαση με ποινή φυλάκισης -2- ετών για απάτη.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση ανθρωποκτονίας (ταυτοποίηση λοιπών εμπλεκομένων δραστών).

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε, προκειμένου να απολογηθεί, στην κα Ανακρίτρια Θηβών.

Σχετικά

Μία άποψη για το “Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 45χρονου στο Τάχι Θηβών”

  1. Παρασκευάς Κατσαρας

    Πραγματικά μεγάλη συγκέντρωση και πορεία για τα δεδομένα της Θήβας.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα