Σοκ! ”Έφυγε” από τη ζωή μετά από αγώνα της Αεροπορίας ο Τάσος Μπαλάφας του Πρωτέα Σχηματαρίου!

Είδηση-σοκ το μεσημέρι της Τρίτης για το μπάσκετ του Πρωτέα Σχηματαρίου και συνολικά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, καθώς εντελώς ξαφνικά, μετά από τη συμμετοχή του σε αγώνα μπάσκετ με την ομάδα της Αεροπορίας, έφυγε από τη ζωή ο Τάσος Μπαλάφας!

Η είδηση του θανάτου του 42χρονου Τάσου, που σύνδεσε το όνομά του με το τμήμα μπάσκετ του Πρωτέα τόσο ως αθλητής από τα πρώτα βήματα του συλλόγου, αλλά και με πολύπλευρη προσφορά στον σύλλογο  δίπλα στον Ηλία Χαντζή, πάγωσε όλη την μπασκετική κοινωνία προκαλώντας σοκ σε όλο τον κόσμο της Περιφέρειας.

Ο Τάσος Μπαλάφας αγωνίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο κλειστό του Σχηματαρίου με την ομάδα της Αεροπορίας. Μετά το τέλος του αγώνα κατευθύνθηκε στο γυμναστήριο για να αλλάξει όπου τον βρήκε λιπόθυμο η σύζυγός του Ελένη Ευμορφοπούλου. Αμέσως του έγιναν μαλάξεις ενώ ο γιατρός του αγώνα με τον απινιδωτή προσπάθησε να τον επαναφέρει χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Παντρεμένος με την επίσης προπονήτρια του Πρωτέα Ελένη Ευμορφοπούλου, είχε δύο παιδιά.

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια μαζί με όλο τον μπασκετικό κόσμο και από το stereabasket για ένα άνθρωπο του χώρου που θα λείψει απ’ όλους, μα περισσότερο από την οικογένεια του…

stereabasket

Σχετικά