Έχασε 2.800.000 € για βελτίωση της οδικής ασφάλειας ο Δήμος Λεβαδέων !!!

Σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης του Δήμου Λεβαδέων «Αλλάζουμε σελίδα», Δημήτρης Καραμάνης, αναφέρει πως ο Δήμος Λεβαδέων δεν κατέθεσε αίτηση χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας», που αφορούσε τις Περιφέρειες της Χώρας, τους Δήμους με μόνιμο πληθυσμό μεγαλύτερο ή ίσο των 20.000 κατοίκων και τους Τουριστικούς Δήμους.

Δείτε την ανακοίνωση

Έχασε 2.800.000 € για βελτίωση της οδικής ασφάλειας ο Δήμος Λεβαδέων !!!

Ο Δήμος Λεβαδέων δεν κατέθεσε αίτηση χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας», που αφορούσε τις Περιφέρειες της Χώρας, τους Δήμους με μόνιμο πληθυσμό μεγαλύτερο ή ίσο των 20.000 κατοίκων και τους Τουριστικούς Δήμους !!!

Η συνολική χρηματοδότηση κάθε αίτησης δικαιούχου ήταν έως 2.800.000,00 € (συμπ. Φ.Π.Α.) για τους Δήμους με μόνιμο πληθυσμό μικρότερο των 100.000 κατοίκων.

Πιο συγκεκριμένα για την Βοιωτία κατέθεσαν πρόταση και χρηματοδοτήθηκαν:

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ με  2.800.000,00 € και

Ο ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ με  2.000.000,00 €.

Ο Δήμος Λεβαδέων έχασε την ευκαιρία, όταν την ίδια στιγμή η κατάσταση του οδικού δικτύου στην πόλη και τα χωριά μας είναι κατά κοινή ομολογία τραγική!!!

Επίσης από την Στερεά Ελλάδα χρηματοδοτήθηκαν και ήδη  συμβασιοποιούν έργα οι Δήμοι:

ΛΑΜΙΕΩΝ, ΛΟΚΡΩΝ, ΔΩΡΙΔΟΣ, ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ, ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ, ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ, ΙΣΤΙΑΙΑΣ – ΑΙΔΗΨΟΥ, ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ,  ΣΤΥΛΙΔΑΣ, ΔΕΛΦΩΝ και ΚΑΡΥΣΤΟΥ με συνολικό προϋπολογισμό 29.784.845,60 €!

Από την κατάσταση των Δήμων που χρηματοδοτήθηκαν απουσιάζει ο Δήμος Λεβαδέων…

2,8 εκατομμύρια ευρώ!!!

Και ο Δήμος Λεβαδέων απών!!! Ξέχασαν; Δεν ενδιαφέρονται για την οδική ασφάλεια; Δεν γνωρίζουν; Δεν είχαν έτοιμες μελέτες;

Όπως και να έχει, είναι σαφές ότι θέτουν σε κίνδυνο τα συμφέροντα των δημοτών…

 Αλλάζουμε Σελίδα!

Σχετικά