Το προπονητικό επιτελείο του Άρη Θήβας για τη σεζόν 2023-24

Ο Άρης Θήβας ανακοίνωσε το προπονητικό επιτελείο της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24, με τον Θανάση Παπαθανασίου να παραμένει προπονητής της αντρικής ομάδας, τον Σωτήρη Γερμανό να είναι υπεύθυνος των ακαδημιών αλλά και όλων των αγωνιστικών τμημάτων, τον Παναγιώτη Σαμιώτη υπεύθυνο των γυναικείων τμημάτων, και τις Παναγιώτου και Μπούτσικου βοηθοί προπονήτριες στα γυναικεία τμήματα και τις ακαδημίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ ανακοινώνει το προπονητικό του επιτελείο για την νέα αγωνιστική χρονιά 2023 – 24:

Ο Θανάσης Παπαθανασίου, έπειτα από την επιτυχημένη περσινή πορεία, θα είναι για μια ακόμη χρονιά στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας.

Ο Σωτήρης Γερμανός θα είναι Τεχνικός Σύμβουλος σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου και προπονητής των Ακαδημιών και όλων των αγωνιστικών τμημάτων υποδομών αγοριών και κοριτσιων της ομάδας.

Ο Παναγιώτης Σαμιώτης θα είναι υπεύθυνος των γυναικείων τμημάτων.

Η Φρόσω Παναγιώτου και η Βάσω Μπουτσικου, παλιές αθλήτριες του Άρη στην Χρυσή του εποχή, θα είναι βοηθοί προπονήτριες στις Ακαδημίες και στα γυναικεία τμήματα της ομάδας.

Την χρονιά που έρχεται θα δοθεί και πάλι προτεραιότητα στο πλάτεμα του Συλλόγου και στην διείσδυση του στην κοινωνία της περιοχής μας καθώς επίσης και η αθλητική ανάδειξη των παιδιών, που προέρχονται από τα σπλάχνα του Συλλόγου μας.

Καλούμε όλους τους γονείς και τους φίλους του αθλήματος να σταθούν στο πλευρό μας και να συμπαρασταθούν στην επίτευξη των στόχων μας”. 

Σχετικά