Κινητοποίηση Συνταξιούχων Λιβαδειάς ενάντια σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας στην Αταλάντη

ΚΑΛΕΣΜΑ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες συνταξιούχοι,

σας καλούμε να λάβετε μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη στις 12 Ιούλη στο συμβολαιογραφείο Της Κας Παγώνας Αράπη Ματζιώτη  στην Αταλάντη στις 8 το πρωί είναι προγραμματισμένος ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας  συναδέλφου μας συνταξιούχου από fund.

Πρόκειται για μια ακόμη πρώτη κατοικία από τις χιλιάδες που έχουν βάλει στο μάτι να αρπάξουν τα “κοράκια”, αξιοποιώντας όλο το αντιλαϊκό οπλοστάσιο που έχουν νομοθετήσει διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις.

Δεν θα τους περάσει, θα είμαστε εκεί να αποτρέψουμε έναν ακόμη απαράδεκτο πλειστηριασμό.

Δεν θα αφήσουμε τον συνάδελφό μας μόνο του, να του πάρουν το σπίτι που το έφτιαξε με κόπο και ιδρώτα και τώρα κινδυνεύει να το χάσει.

Απαιτούμε την αναστολή όλων των πλειστηριασμών, την καθολική προστασία της πρώτης κατοικίας, κούρεμα χρεών, διαγραφή τόκων και πανωτοκιών, ρυθμίσεις χωρίς προκαταβολές, να σταματήσουν οι εκβιασμοί στους οφειλέτες, ρυθμίσεις ρεαλιστικές και βιώσιμες με βάση τα σημερινά εισοδήματα των οφειλετών.

Στήνουμε ασπίδα αλληλεγγύης και στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να διασφαλιστεί ότι κανένα λαϊκό σπίτι δεν θα πέσει στα χέρια τραπεζίτη και funds.

Κανένας μόνος του απέναντι στα κοράκια.

Γι’ αυτό οργανώνουμε την πάλη μας και συσπειρωνόμαστε ενάντια στη βάρβαρη πολιτική τους, που ξεσπιτώνει οικογένειες!

Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός!

Τηλέφωνο επικοινωνίας για την μετάβαση στην Αταλάντη 697 7081 131

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΙΚΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΑΕΕ

Σχετικά