Τέτοιο γλέντι δεν ξανάγινε-Πάνω από 2000 άτομα στην πλατεία Αλιάρτου-Δείτε βίντεο,φωτογραφίες

Τρελό γλέντι από τη νεολαία που κράτησε μέχρι το πρωί 

Το μεγαλύτερο πανηγύρι της Βοιωτίας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου από την  ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. ΥΨΗΛΑΝΤΗ  στην κεντρική πλατεία Αλιάρτου,με καλεσμένους τους Θέμη Αδαμαντίδη και Γιώτα Γρίβα.

Ο χώρος της πλατείας  γέμισε ασφυκτικά από κόσμο ξεπερνώντας τα 2000 άτομα όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και τα βίντεο του permissos.gr

Ο εκπρόσωπος του Α.Ο. Υψηλάντη  κ.Γιώργος Γιαννακόπουλος στον χαιρετισμό του,ευχαρίστησε τους επισκέπτες και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Α.Ο.ΥΨΗΛΑΝΤΗ

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Υψηλάντη εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους που παρευρέθηκαν στον ετήσιο χορό της Ομάδας που έγινε το Σάββατο 8 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία Αλιάρτου. Αυτή η εκδήλωση που πλέον έχει γίνει θεσμός, κινητοποιεί όχι μόνο το ενδιαφέρον των κατοίκων της πόλης της Αλιάρτου αλλά και ολόκληρου του Νομού Βοιωτίας. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς για να απολαύσει από κοντά το Θέμη Αδαμαντίδη, την Γιώτα Γρίβα και το Μιχάλη Μαραγκάκη. Το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί με αμείωτο κέφι κι ενθουσιασμό.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Βοιωτίας Λευτέρης Κτιστάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Μπακομήτρος, ο Δήμαρχος Λεβαδέων Ιωάννης Ταγκαλέγκας ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων Γεώργιος Ντασιώτης, οι Αντιδήμαρχοι Λουκάς Κοκοράκης και Ιωάννης Ραχούτης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τ. Κοινοτήτων και εκπρόσωποι Πολιτιστικών – Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου.

Ευχαριστούμε το Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων , όλους τους χορηγούς και τους εθελοντές που μας βοήθησαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης. Η ομάδα του Α.Ο. Υψηλάντη συνεχίζει  την προσπάθεια  με τη συμμετοχή της στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας την επόμενη περίοδο.

ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

  1. ΜΙΧΑΣ ΑΒΕΕ
  2. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΖΟΥΝΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  3. ΚΑΦΕ ΒΟΓΓΛΗΣ
  4. ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ
  5. ΑΦΟΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΒΕΕ
  6. ΦΑΡΜΑ ΣΟΦΑΝΗ
  7. ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΑΡΑΝΤΟΣ
  8. ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΟΛΟΒΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ
  9. ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΑΝΩΛΑΙΝΑ
  10. ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Παπαθεοδοσίου και το permissos.gr,για την κάλυψη της εκδήλωσης.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

                     ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ

Δείτε βίντεο,φωτογραφίες

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Σχετικά