Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τον Φάνη Σπανό ο Γιώργος Ντασιώτης-Η αυτοδιοίκηση θέλει υπηρέτες και όχι αλαζόνες εγωπαθείς και εξουσιομανείς

Επίσημα ανακοινώθηκε χθες η υποψηφιότητα του  Δημάρχου Αλιάρτου-Θεσπιέων Γιώργου Ντασιώτη , ως Περιφερειακού Συμβούλου στη Βοιωτία με τον συνδυασμό  «ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»,με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανό

Δείτε τι αναφέρει σε ανάρτησή του  στα  sosial-mintia  ο Γιώργος Ντασιώτης για την υποψηφιότητά του.

 ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ……!!!!

Φίλες και φίλοι,

Η αυτοδιοίκηση, κάθε βαθμού, είναι στίβος μάχης, με αντίπαλο την καθημερινότητα και τα πιο άμεσα προβλήματα του πολίτη. Είναι αγώνας δύσκολος, επώδυνος, αλλά όμορφος.

Έχει άμεση κινητοποίηση των συναισθημάτων, της αγωνίας, της ανησυχίας, της ικανοποίησης και της χαράς. Σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, με ενσυναίσθηση και συλλογικότητα.

Στην αυτοδιοίκηση δίνεις κάθε στιγμή εξετάσεις απέναντι στον πολίτη. Είσαι χρήσιμος αν ενδιαφέρεσαι και προσπαθείς γι’αυτόν και το εισπράττεις αμέσως. Εισπράττεις το χαμόγελο, την εμπιστοσύνη και την αγάπη. Είσαι όμως επικίνδυνα ακατάλληλος αν, το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η εκμετάλλευση των αναγκών και η κατάχρηση της εμπιστοσύνης που σου δείχνει.

Η αυτοδιοίκηση είναι μόνο ΑΛΗΘΕΙΑ, γιατί αληθινοί είναι οι άνθρωποι, που κάθε στιγμή συναναστρέφεσαι και πολύ αληθινά τα προβλήματά τους που, σε σένα, εμπιστεύονται τη λύση τους.

Η αυτοδιοίκηση επομένως ΘΕΛΕΙ αυθεντικούς, ειλικρινείς και αλτρουιστές για να την υπηρετήσουν. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ από εγωπαθείς, εξουσιομανείς και ανθρώπους που θεωρούν τον εαυτό τους ως κέντρο του σύμπαντος. Θέλει υπηρέτες και όχι αλαζόνες.

Φίλες και φίλοι,

Με γνωρίζετε πολλά χρόνια, τόσο ως μάχιμο εκπαιδευτικό, όσο και ως, εν ενεργεία, Δήμαρχο για 13 συναπτά έτη. Οι Δημότες του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων με τιμήσατε σε τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, (2010 ,2014, 2019), με ευρύτατη πλειοψηφία. Είμαι ΕΥΓΝΩΜΩΝ για αυτό, όχι γιατί μου δόθηκε το αξίωμα του Δημάρχου, αλλά η ευκαιρία να υπηρετήσω και να βοηθήσω τον τόπο μας .

Με βλέπετε στη διοίκηση του Δήμου και έχω την ικανοποίηση πως αναγνωρίζετε ότι εξαντλώ κάθε δυνατότητα και προσπαθώ για το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν τα καταφέρνω όλα, αλλά ποτέ δεν σταματώ να προσπαθώ. Είναι το χρέος που έχω αναλάβει.

Πολλοί πιστεύετε πως έχω πετύχει, ως Δήμαρχος. Τίποτα πιο ΤΙΜΗΤΙΚΟ από αυτό δεν υπάρχει για μένα. Ότι πέτυχα το κατάφερα με τους συνεργάτες μου και με τη στήριξη του κόσμου που πάντα ήταν αμέριστη. Μόνο έτσι καταγράφεται η επιτυχία. Είναι ο μόνος ασφαλής δρόμος.

Στις 25/4/2023 δήλωσα πως το ταξίδι μου στον Α΄Βαθμό αυτοδιοίκησης τελείωσε και δε θα θέσω ξανά υποψηφιότητα, ως Δήμαρχος. Επέλεξα το τέλος, τη στιγμή που όλα ήταν πολύ εύκολα για την επόμενη, τέταρτη θητεία. Το έκανα για να είμαι συνεπής με τις αρχές μου, γιατί πιστεύω πως, αν αισθάνομαι εγώ ότι έχω ολοκληρώσει μια πορεία, οφείλω να σταματήσω. Θέλω να νοιώθω πως ΕΙΜΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ.

Η πρόκληση της συνέχειας, όμως, στην αυτοδιοίκηση, ακολουθεί δια βίου. Αν ο στόχος είναι η προσφορά δεν ολοκληρώνεται ποτέ, απλά αλλάζει επίπεδο. Η δική μου πρόκληση είναι ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ στον Β΄Βαθμό της αυτοδιοίκησης. Σε άλλο επίπεδο, με άλλες δυνατότητες και άλλες ευκαιρίες, για να βοηθήσω ΟΧΙ ΜΟΝΟ το Δήμο μου, αλλά τον ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ του Νομού ΒΟΙΩΤΙΑΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μου στην παράταξη του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού «ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», μεταφέροντας σε αυτή την ΕΜΠΕΙΡΙΑ μου, από την 13χρονη διοίκηση του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων, τη ΔΙΑΘΕΣΗ μου για πολλή δουλειά, την ΓΝΩΣΗ των προβλημάτων αλλά και τις δυνατότητες ΕΠΙΛΥΣΗΣ τους, που έχω αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κυρίως το μεγάλο μυστικό της αυτοδιοίκησης, που το διδάχτηκα στην πράξη και είναι, να έχεις, σε κάθε πολίτη, ΣΕΒΑΣΜΟ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΡΔΙΑ και ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΑΥΤΙΑ .

ΕΠΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ στην άσκηση διοίκησης με ήθος και αξιοπρέπεια, ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΡΣΗ και ανόητους εγωισμούς, με ΣΥΝΘΕΣΗ απόψεων και συναίνεση. Το στοίχημά μου είναι η προσφορά υπηρεσίας στο λαό και όχι η κάλυψη πολιτικών φιλοδοξιών.

Με το Φάνη θα ΕΠΙΜΕΊΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, να ακούσουμε το καρδιοχτύπι των πολιτών και όχι τις μελωδικές, αλλά επικίνδυνες σειρήνες της εξουσίας.

Πιστεύω πως ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ. Εξάλλου η μέχρι τώρα πορεία μου δείχνει πως προσπάθησα πολύ και πέτυχα αρκετά.

Με ευθύτητα σας κοιτώ στα μάτια και σας ΖΗΤΩ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ, στο ψηφοδέλτιο του ΦΑΝΗ ΣΠΑΝΟΥ, στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Γεώργιος Π.Ντασιώτης

Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Διαβάστε επίσης

Οι πρώτοι υποψήφιοι με τον Φάνη Σπανό στη Βοιωτία-Μαζί του ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτης

Σχετικά

Μία άποψη για το “Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τον Φάνη Σπανό ο Γιώργος Ντασιώτης-Η αυτοδιοίκηση θέλει υπηρέτες και όχι αλαζόνες εγωπαθείς και εξουσιομανείς”

  1. Πυθαγόρας

    Η συνύπαρξη των δύο θυμίζει σε αρκετούς την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα