Αποσύρεται από την διεκδίκηση του Δήμου Θηβαίων ο Χρήστος Χρήστου

Την απόσυρσή του από τη διεκδίκηση του δήμου Θηβαίων στις επερχόμενες εκλογές ανακοίνωσε ο Χρήστος Χρήστου.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση

Τα τελευταία δύο έτη, κινούμενος αποκλειστικά και μόνον από αισθήματα αγάπης για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του, εξέφρασα την επιθυμία να ηγηθώ συνδυασμού και να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου Θηβαίων.

Στην προσπάθεια μου αυτή, άμεσα συστρατεύτηκαν πολλοί δημότες και δημότισσες, οι οποίοι ένωσαν τις ανησυχίες τους και τις ελπίδες τους για μία καλύτερη τύχη για τον Δήμο μας, καθώς η απραξία και η εσωστρέφεια, όχι μόνον είναι γεγονός, αλλά επιχειρείται να γίνει και μόνιμος κανόνας.

Στο ταξίδι αυτό συναντήθηκα με ανθρώπους που άλλους γνώριζα πολύ, άλλους λίγο, πλην όμως στάθηκαν και παραμένουν ανιδιοτελείς συνεργάτες και καλοί φίλοι, ενωμένοι, με κοινό στόχο τη διεκδίκηση μιας καλύτερης προοπτικής για τον τόπο που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσα τη διεκδίκηση του Δήμου Θηβαίων η μοναδική μου επιδίωξη ήταν η συνένωση υγιών δυνάμεων από όλους τους χώρους και όλες τις ηλικίες, ώστε ο Δήμος μας να γίνει ξανά διεκδικητικός και πρωταγωνιστής.

Μετά από πολλή σκέψη, συζητήσεις και σημαντικά συμβάντα στη ζωή μου αποφάσισα να μην κατέλθω στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος Θηβαίων.

Η απόφασή μου αυτή δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση την κοινή μας προσπάθεια ούτε αποτελεί εγκατάλειψη της μάχης, αποδεικνύει όμως, για μία ακόμη φορά, ότι δεν με αφορούν οι θέσεις και τα αξιώματα, αλλά η συμμετοχή στα κοινά για το καλό του τόπου μας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους και όλες για τη στήριξη και την αγάπη που εισέπραξα στον μέχρι τώρα αγώνα! Συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά…αλλιώς!

Σχετικά