Ο Γιώργος Ταμπίτσικας προπονητής στον Απόλλωνα Λιβαδειάς

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την ΑΕΛ, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του σωματείου της Λιβαδειάς!

Η διοίκηση του Α.Σ. “Απόλλων” Λιβαδειάς ανακοίνωσε (16/8) οτι ο Γιώργος Ταμπίτσικας, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στον Α.Ψ.Λ. “Μεδεών” Ασπρων Σπιτιών, είναι ο “εκλεκτός” της για να οδηγήσει την ομάδα των ανδρών στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. της σεζόν 2023-2024 ενώ αναλαμβάνει και το παιδικό τμήμα!

Η ανακοίνωση:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη τη συνεργασίας μας με τον προπονητή Γιώργο Ταμπίτσικα, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αναλάβει το αντρικό και το παιδικό τμήμα του Απόλλωνα!

Ο Γιώργος, ένας ταλαντούχος αθλητής, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ιτέας μέχρι το αντρικό, συμμετέχοντας παράλληλα και στα κλιμάκια της ΕΣΚΑΣΕ.

Μετά από ένα χρόνο στη Δαύλεια, εγκαταστάθηκε για 10 χρόνια (!!) στη Λιβαδειά ως παίκτης της ΑΕΛ και αρχηγός της για 8 χρόνια, διαπρέποντας στις εθνικές κατηγορίες.

Διετέλεσε προπονητής της ΑΕΛ στη Γ’ Εθνική.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ιτέα και στην ομάδα όπου ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα.

Τελευταίος του σταθμός έως την προηγούμενη σεζόν ο Μεδεώνας, όπου αγωνίστηκε στην Β’ ΕΣΚΑΣΕ ενώ παράλληλα είχε αναλάβει για δύο χρόνια προπονητής στα τμήματα υποδομής του Μεδεώνα!!

Coach, καλώς ήρθες στον Απόλλωνα!

Σχετικά