Πιθανή δολοφονία αδέσποτων ζώων στη Λεωφόρο Αθηνών στην Αλίαρτο

Σήμερα,σαν Πρόεδρος της Φιλοζωικής Ένωσης Αλιάρτου -Θεσπιέων εντοπίσαμε δύο νεκρά ζώα,τα οποία φροντίζαμε εδώ και καιρό.

Τα δύο αυτά σκυλιά, σταχτί χρώμα θηλυκό, ημίαιμο και αρσενικό μαύρο .

Το ένα νεκρό, σταχτί θηλυκό εντοπίστηκε σε μέρος δύσκολα προσβάσιμο,σε προχωρημένη σηψαιμία. Κλήθηκε η αστυνομία,ο Δήμαρχος και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι των επόμενων εκλογών.

Η αρμόδια για τα αδέσποτα δεν ανταποκρίθηκε, προφανώς απουσιάζει.Ουτε ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας απάντησε την κλήση μου.

Προηγήθηκε Δευτέρα πρωί 14/8/2023 εντοπισμός νεκρού αρσενικού σκύλου,καφέ χρώματος,ο οποίος άνηκε στην αναφερόμενη αγέλη.Το σκυλί ήταν πεθαμένο στον κεντρικό δρόμο , κοντά στο σημείο που βρέθηκαν τα σημερινά.Επισης κοντά στο ζώο, βρέθηκαν κροκέτες….. από άγνοια των ανθρώπων που το εντόπισαν,δεν κλήθηκε κανείς αρμόδιος, αστυνομία, Δήμος ούτε εμείς σαν Φιλοζωική!!! Απομακρύνθηκε το πτώμα και οι κροκέτες,που θα ήταν πολύτιμα στοιχεία για την αιτία θανάτου.

Υποβάλαμε μήνυση κατά αγνώστου.

Κατακρίνουμε και καλούμε όλους!!!! Αρμόδιες αρχές, αστυνομία και κάθε πολίτη να μην εθελοτυφλουμε σε αυτές τις εγκληματικές συμπεριφορές, γινόμαστε συνένοχοι!!!Μας αφορά όλους τους Δημότες!!

Φιλοζωική Ένωση Αλιάρτου -Θεσπιέων

Σχετικά