Με επιτυχία η παρουσίαση των θέσεων της Λαϊκής Συσπείρωσης Τανάγρας στο Δήλεσι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των θέσεων του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης Τανάγρας τη Κυριακή 20 Αυγούστου στο Δήλεσι.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Γιαλούρης παρουσίασε τις βασικές θέσεις του συνδυασμού, ενώ ακολούθησαν παρεμβάσεις από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Μαρία Δανασή και Δημοσθένη Θεοδώρου.

Τόσο η συμμετοχή των παρευρισκόμενων, όσο και η συζήτηση ανέδειξαν το ερώτημα που τίθεται ακόμα ποιο ξεκάθαρα στις Δημοτικές Εκλογές , τι Δήμαρχο θέλουμε στον Δήμο Τανάγρας;

Έναν υπηρέτη κυβερνήσεων, ελιτίστικων και μεταμοντέρνων προσεγγίσεων ή υπηρέτη του λαού και της καθημερινότητας;

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Γιαλούρης μεταξύ άλλων ανέδειξε την κοινή πολιτική θέση των δυο συνδυασμών και την σύμπλευση τους μέσα από την κοινή στάση τους, σε ζωτικής σημασίας θέματα όπως η κοινή αποδοχή στην περικοπή της κρατικής χρηματοδότησης και την αντικατάσταση της με την αύξηση των

δημοτικών τελών, την κοινή αποδοχή του βιομηχανικού πάρκου Οινοφύτων που έχει ως όρο την δημιουργία Χ.Υ.Τ.Ε.Α. στον Δήμο Τανάγρας. Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μόνη παράταξη που πήρε ξεκάθαρη θέση – ΟΧΙ Χ.Υ.Τ.Ε.Α.- σε όλο το ΔΗΜΟ ΤΑΝΑΓΡΑΣ και στο φορέα διαχείρισή της.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μαρία Δαναση στην τοποθέτηση της ανέφερε, «Η Λαϊκή Συσπείρωση απαρτίζεται από τίμιους αγωνιστές και αγωνίστριες, αλλά θα τους βρείτε σε χώρους δουλείας, όπως είναι ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, η ΛΑΡΚΟ, θα βρείτε εργάτες και εργάτριες στο φάρμακο και τα καλλυντικά που δίνουν την μάχη μέσα από τα σωματεία, θα βρείτε συνταξιούχους, νέους, αγρότες, ελευθέρους επαγγελματίες.

Στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βρείτε Φασίστες – νεοναζί.

Στο μεν ψηφοδέλτιο του κ. Περγάλια, εκπρόσωπο της καταδικασμένης Χ.Α., στο δε ψηφοδέλτιο του κ. Παπαϊωάννου εκπρόσωπο των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ στον Δήμο Τανάγρας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί όλους εκείνους που σκέφτονται και προβληματίζονται μπροστά σε όλα αυτά, που δεν δέχονται φασίστες νέο-ναζί στον Δήμο μας, να καταδικάσουν αυτούς τους δυο συνδυασμούς και τους εκπροσώπους τους που γίνονται η κολυμπήθρα του Σιλωάμ για τους φασίστες όπως ακριβώς και το πολιτικό σύστημα που εκπροσωπούν, να συμμετέχουν και να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια.»

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημοσθένης Θεοδώρου στην τοποθέτηση του ανέδειξε το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει την υποψηφιότητα του συνδυασμού Ανανέωση & Προοπτική του κ. Παπαϊωάννου, όπως και την κοινή αποδοχή των συνδυασμών για τις απευθείας αναθέσεις που ως μοναδικό αποτέλεσμα έχει να διαμορφώνει πελατειακές σχέσεις εξάρτισης με την εκάστοτε Δημοτική Αρχή.

Τέλος η Λαϊκή Συσπείρωση ανακοίνωσε τους πρώτους 68 υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, όπως και το πρόγραμμα των ομιλιών και παρεμβάσεων για το επόμενο διάστημα σε όλες τις Δημοτικές ενότητες του Δήμου.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

Σχετικά