Ο Σταμάτης Χαλβατζής απαντά στους επικριτές του –”Κρείττον του λαλείν το σιγάν”

<< Κρείττον του λαλείν το σιγάν>>

    Καλό είναι να γνωρίζουν όλοι οι φίλοι και γνωστοί, ότι για προφανείς λόγους αποφυγής ανώφελων αντιπαραθέσεων, συνειδητά έχω επιλέξει να μην απαντώ σε κακόβουλες αναφορές και αίολες κατηγορίες εναντίον μου, μετά την απόσυρση της υποψηφιότητάς μου για τον  Δήμο Θηβαίων.

    Επίσης χρήσιμο είναι να γνωρίζουν όλοι, ότι η Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης διεκδίκησε την ψήφο των πολιτών του Δήμου μας το 2019, ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Δημοτική Παράταξη και έτσι παραμένει έως και σήμερα,  στην λειτουργία της στο Δημοτικό Συμβούλιο.

    Όπως και ότι η απόσυρσή μου από την διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής στις 12 Ιουλίου 2023  και η εξ αυτού παραίτησή μου από επικεφαλής της παράταξης, μοναδικό στόχο είχε να διευκολύνει την σύγκλιση με άλλες παράλληλες προσπάθειες, που διεκδικούσαν την θέση του Υποψηφίου Δημάρχου και τεχνηέντως άφηναν να διαρρέει ότι εμπόδιο ήταν η δική μου παρουσία.

    Αυτό άλλωστε θυμίζω ήταν και το μήνυμα της δημόσιας δήλωσης απόσυρσης της υποψηφιότητάς μου.

    Ας είναι λοιπόν πιο προσεκτικοί στους χαρακτηρισμούς κάποιοι καλοπροαίρετοι επικριτές μου, διότι ήδη οι τρέχουσες εξελίξεις αναδεικνύουν το παρασκήνιο και κάνουν πιο εμφανείς τους λόγους της αποχώρησής μου από τα δημοτικά δρώμενα.

     Επίσης να επισημάνω  κάτι γνωστό μεν αλλά αναγκαίο, ότι στην μακροχρόνια ενασχόλησή μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, λειτούργησα και θα συνεχίσω να λειτουργώ απαλλαγμένος από κομματικές γραμμές, με μοναδικό κριτήριο το γενικότερο συμφέρον.

                                                                                          Σταμάτης  Χαλβατζής

                                                                             Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θηβαίων

Σχετικά

Μία άποψη για το “Ο Σταμάτης Χαλβατζής απαντά στους επικριτές του –”Κρείττον του λαλείν το σιγάν””

  1. Θηβαίος Πολίτης

    Πολιτικός γυρολόγος, αξιπιστία μηδέν!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα