Στην ΑΕ Μυκόνου ο Λιβαδείτης Οδυσσέας Πούλος

Ο 22χρονος, σκληροτράχηλος, Λιβαδείτης, αμυντικός θα συνεχίσει στην ομάδα της Μυκόνου που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (Γ’ όμιλος)!

Η διοίκηση της Α.Ε. Μυκόνου συνεχίζει τις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας που προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στο πλαίσιο αυτό προχώρησε στην απόκτηση – και το ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα – του Οδυσσέα Πούλου, του 22χρονου, σκληροτράχηλου, Λιβαδείτη, αμυντικού, ο οποίος έγινε γνωστός στον χώρο αγωνιζόμενος με την ομάδα Κ19 της Π.Α.Ε. Α.Π.Ο. Λεβαδειακός στη Super League U19 ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα του Α.Π.Ο. “Αμβρυσσέας” Διστόμου (Γ’ Εθνική) και στην σεζόν 2022-2023 στην ομάδα του Αστέρα Πετριτή (Γ’ Εθνική).

Η ανακοίνωση:

“Η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πούλο Οδυσσέα.

Ο Οδυσσέας είναι γεννημένος στις 21 Μαΐου 2001 και αγωνίζεται ως αμυντικός.

Ο 22χρονος αμυντικός ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Κ19 του Λεβαδειακού, την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Αστέρα Πετρίτη ενώ έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα της ομάδας του Αμβρυσσεα Διστόμου.

Καλωσορίζουμε τον Οδυσσέα στην ομάδα μας και του ευχομαστε μόνο επιτυχίες!”

Στην ομάδα της Μυκόνου έχει ενταχθεί και ο 21χρονος, ύψους 1,92μ., τερματοφύλακας, Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος στη σεζόν 2022-2023 αγωνίστηκε στην ομάδα του Α.Ο. Υπάτου (Γ’ Εθνική) και στην προηγούμενη στην ομάδα του Α.Π.Ο. “Αμβρυσσέας” Διστόμου (Γ’ Εθνική) ενώ παλαιότερα ήταν σε Βυζα Μεγάρων, Ατρόμητο Χιλιομοδίου και Δόξα Βυρωνος από όπου και ξεκίνησε.

Η ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου, στην οποία τεχνικός διευθυντής είναι ο Βαγγέλης Βλάχος και η οποία αυτές τις ημέρες πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι (νίκησε με 1-0 σε φιλικό ματς την ομάδα της Α.Ε.Λ.), θα αγωνιστεί στον Γ’ όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Σχετικά