17 νέοι υποψήφιοι ενισχύουν το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Θήβας

17 ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΘΗΒΑΣ – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ!

17 ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΘΗΒΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ!

          Με 17 νέες υποψηφιότητες ολοκληρώνεται το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Θήβας, το οποίο κατατέθηκε το πρωί της 31ης Αυγούστου. Αυτές είναι οι εξής:

  1. Ανδρίτσου – Τσαρουχά Γιαννούλα του Γεωργίου (Βάγια)
  2. Βασιλείου Σπύρος του Αλεξάνδρου (Καπαρέλλι)
  3. Ζάμπρα Βαΐα (Βάγια) του Γεωργίου (Θήβα)
  4. Κοβάνη Αλκμήνη του Σεραφείμ (Χώστια)
  5. Κοβάνης Παναγιώτης του Θεοδώρου (Χώστια)
  6. Κούστας Παναγιώτης του Αλεξάνδρου (Θήβα)
  7. Κεραμειδά Στυλιανή (Στέλα) του Δημητρίου (Θήβα)
  8. Λαζάρου Ιωάννης του Ηλία (Θήβα)
  9. Λάμπρου Παναγιώτης του Δημητρίου (Χώστια)
  10. Μπάκα Ευαγγελία του Νικολάου (Θήβα)
  11. Μπαρακάκος Αθανάσιος του Δημητρίου (Θήβα)
  12. Νικολάου Μιχαήλ του Βασιλείου (Θήβα)
  13. Παπανικολάου Αναστασία του Ιωάννη (Ξηρονομή)
  14. Σάλτα Αφροδίτη του Θεοφάνη (Θήβα)
  15. Σισανές Χαράλαμπος του Παναγιώτη (Λεύκτρα)
  16. Σταμέλου Σταυρούλα του Νικολάου (Βάγια)
  17. Χριστοφής Ορέστης του Παναγιώτη (Θήβα)

Οι συνολικά 111 υποψήφιοι, εκ των οποίων οι 59 για το 29μελές Δημοτικό Συμβούλιο, διαμορφώνουμε ένα συνδυασμό που αποτυπώνει μια ουσιαστική και αγωνιστική συσπείρωση ανθρώπων που μας ενώνουν κοινές αξίες και θέσεις.

Σε αντίθεση με τους άλλους δύο (δίδυμους) συνδυασμούς, το ψηφοδέλτιό μας δεν αποτελεί ούτε ευκαιριακή συγκόλληση παραγόντων, ούτε προϊόν ατομικών ανταλλαγμάτων ή ακόμη και εκβιασμών (άμεσων ή έμμεσων).

Ένας προς έναν και μία προς μία, οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θήβας, παρά την επιμέρους πολιτική προέλευση του καθενός και της καθεμιάς, στοιχιζόμαστε στην κατεύθυνση να αλλάξει σελίδα ο Δήμος. Ώστε να μπουν στο επίκεντρο οι ανάγκες και τα συμφέροντα της μεγάλης πλειοψηφίας των δημοτών και να πάψει η δημοτική αρχή να αποτελεί το παραμάγαζο της μίας ή της άλλης μερίδας επιχειρηματικών συμφερόντων που λυμαίνονται την περιοχή μας.

Καθημερινά όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι ο αλληλοσπαραγμός μεταξύ των άλλων δύο συντηρητικών – κυβερνητικών συνδυασμών, που φέρουν ακέραιη την ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα καθημερινά, μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας.

Είναι λοιπόν σαφές ότι κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να κάνει τη διαφορά, στηρίζοντας αποφασιστικά το ψηφοδέλτιό μας. Η πραγματική αλλαγή στο τιμόνι του Δήμου μπορεί και επιβάλλεται να γίνει πράξη!

Φαίνεται πλέον ότι η υπόθεση θα κριθεί από την πλειοψηφία των απλών ανθρώπων, εκείνων δηλαδή που στέκονται μακριά και αποστρέφονται τη δυσοσμία του άκρατου παραγοντισμού. Από την πλευρά μας, τις επόμενες εβδομάδες θα δώσουμε με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία όλες μας τις δυνάμεις για να περάσει επιτέλους η δημοτική αρχή με το μέρος και στα χέρια των πολλών και όχι των λίγων!

Σχετικά