Στον αγιασμό των σχολείων ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου

Επιστροφή στα θρανίαΣήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου έλαβε χώρα ο προγραμματισμένος Αγιασμός στα σχολεία του καλλικρατικού μας Δήμου. Μικροί και μεγάλοι μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων παρέστησαν στον Αγιασμό που σηματοδοτεί την έναρξη του νέου σχολικού έτους. Μαθητές και δάσκαλοι συναντήθηκαν υπό την υπόσχεση για μια εποικοδομητική σχολική χρονιά που όχι μόνο θα τροφοδοτήσει τους μαθητευόμενους με γνώση αλλά και με χαρούμενες στιγμές και εμπειρίες που θα θυμούνται για χρόνια.


Ο Δήμαρχος Θηβαίων, κος Γιώργος Αναστασίου όπως και Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι έδωσαν το παρόν, ως είθισται, δίνοντας ευχές για την πρόοδο των μαθητών αλλά και την υπόσχεση της έμπρακτης συμπαράστασης από όποια σχολεία τους ζητηθεί.
Συγκεριμένα ο Δήμαρχος, κος Γιώργος Αναστασίου βρέθηκε στον Αγιασμό των 7ου και 8ου Δημοτικού Σχολείου, του 1ου Λυκείου Θήβας καθώς και του ΕΕΕΕΚ Λουτουφίου. Ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας, Γεώργιος ευλόγησε τους μαθητές και τις μαθήτριες των παραπάνω σχολείων δίνοντας παράλληλα τις πατρικές του νουθεσίες στους νέους με ευχές για μια χαρούμενη ζωή που βασίζεται στις πνευματικές μας αξίες.
Στη συνέχεια οφείλουμε να αναφέρουμε την παρουσία των συνεργατών του Δημάρχου όπως του κου Κωνσταντίνου Βόλη, Προέδρου της ΔΕΥΑΘ και Δημοτικού Συμβούλου στο 5ο Γυμνάσιο Θήβας και στο ΕΠΑΛ. Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικής Υπηρεσίας Δήμου Θηβαίων, κος Γιώργος Παπασπύρου αφού παρευρέθει στον Αγιασμό του σχολείου του Ελεώνα, έδωσε το παρόν στο ΕΕΕΕΚ Λουτουφίου μαζί με τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, κο Νίκο Κοβάνη ο οποίος παρέστη επίσης στο 3ο Γυμνάσιο και Λύκειο, στο 4ο Δημοτικό και στον Παιδικό Σταθμό του ΔΟΘ. Ο κος Κωνσταντίνος Χαρέμης, Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης παρέστη στο ΕΕΕΕΚ Λουτουφίου στο οποίο σημειώνουμε επίσης και την παρουσία των Βουλευτών Βοιωτίας κου Κτιστάκη, κου Μουλκιώτη και κας Πούλου. Επιπλέον η κα Ευαγγελία Τζουβελέκη, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θήβας παρευρέθηκε στον Αγιασμό του 1ου Λυκείου καθώς και του 4ου Γυμνασίου. Ο νέος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Θηβαίων, κος Ευάγγελος Κυπριωτάκης έδωσε το παρόν στον Αγιασμό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας.


Ο Δήμαρχος Θηβαίων κος Γιώργος Αναστασίου, αφού έδωσε την υπόσχεση συμπαράστασης στον αγώνα μαθητών και καθηγητών, δεν παρέλειψε να εκφράσει την ανησυχία του για τους πλημμυροπαθείς μαθητές της Θεσσαλίας στους οποίους τίποτα πια δεν θεωρείται δεδομένο υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα την έμπρακτη προσπάθεια του Δήμου Θηβαίων για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης που θα σταλούν στους πληγέντες.
Ευχόμαστε ολόψυχα η νέα σχολική χρονιά να είναι εποικοδομητική και να προσφέρει ένα στέρεο έδαφος εξέλιξης και προόδου για όλους! με Αγιασμό …και χαμόγελα!

Σχετικά