Θερμή υποδοχή για τον Άρη Σοϊλέδη στο Κλειστό Μαυρομματίου(φωτο)

Γ.Σ. ΘΗΒΑΣ

Ενθουσιώδη υποδοχή επιφύλαξαν την Κυριακή οι νεαροί αθλητές από την Ακαδημία του Γ. Σ. ΘΗΒΑΣ και του Α. Ο. Μαυροματίου στον Βοιωτό επαγγελματία ποδοσφαιριστή κ. Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο του Α.Ο. Μαυροματίου.

Ο κ. Σοϊλέδης θέλησε να δώσει το παρόν στις ακαδημίες και να στείλει το δικό του μήνυμα για τα οφέλη της ενασχόλησης με τον αθλητισμό και την αξία του ευ αγωνίζεσθαι.

Συνομίλησε με τους μικρούς μπασκετμπολίστες για τις μέχρι τώρα εμπειρίες του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, δέχτηκε ερωτήσεις και μετέδωσε σε όλους μας το μήνυμα της σκληρής δουλειάς και της προσπάθειας που χρειάζεται για τον δρόμο προς την επιτυχία. Επίσης συζήτησαν θέματα που αφορούν τη διατροφή των αθλητών. Κάθε μία αθλήτρια, κάθε ένας αθλητής πήρε από μια προσωπική συμβουλή, είτε για το πώς να αντιμετωπίζει το παιχνίδι, είτε για το πώς να αντιμετωπίζει τη ζωή.

Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να βλέπουν και να έχουν τέτοια πρότυπα. Τα πρότυπα ενθαρρύνουν τα παιδιά να πιστέψουν και να κάνουν αληθινά τα όνειρά τους. «Άρη σε ευχαριστούμε για την παρουσία σου και τη θετική σου διάθεση. Είσαι ένας αθλητής πρότυπο για όλους και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία γιατί σου αξίζει. Συνέχισε να μας κάνεις περήφανους!»

Σχετικά