Στον Παναθηναϊκό ο Βοιωτός Γιώργος Νίκας!

Ο 23χρονος, βοιωτός, μέσος, υπέγραψε συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας με τον Παναθηναϊκό – Θα παραμείνει, όμως, αυτή τη σεζόν στον Λεβαδειακό ως δανεικός!

Η μετεγγραφή του Γιώργου Νίκα στον Παναθηναϊκό (που είχε διαφανεί εδώ και καιρό) ανακοινώθηκε σήμερα (11/9) με τον πιο επίσημο τρόπο!

Η Π.Α.Ε. “Παναθηναϊκός Α.Ο.” ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου, βοιωτού (από το Αμπελοχώρι), μέσου, μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Στην τρέχουσα σεζόν, όμως, θα παραμείνει στο ρόστερ του Λεβαδειακού για να τον βοηθήσει στο πρωτάθλημα της “Super League 2”, με την μορφή δανεισμού!

Το “τριφύλλι” προχώρησε σε μια κίνηση με φόντο τον μέλλον!

Ασφαλώς μια πολύ μεγάλη ημέρα για τον παίχτη, μια πολύ μεγάλη εξέλιξη για την καριέρα του και δικαίωση τον κόπων του! Εντοπίστηκε από τους ανθρώπους του Λεβαδειακού, αποκτήθηκε, αγωνίστηκε στις ομάδες νέων και σιγά – σιγά, δουλεύοντας, προωθήθηκε στην μεγάλη ομάδα όπου αγωνίστηκε τόσο στην μεγάλη κατηγορία, όσο και στην δεύτερη κατηγορία και τώρα, με αυτή την μετεγγραφή, ήρθε η δικαίωση!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

ΟΓΔΟΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ

Στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Νίκας

Υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2027 και παραμένει στον Λεβαδειακό ως δανεικός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση από τον Λεβαδειακό του Γιώργου Νίκα. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών και για την τρέχουσα περίοδο θα παραμείνει στον Λεβαδειακό υπό τη μορφή του δανεισμού.

Ο Γιώργος Νίκας γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1999 στη Θήβα. Εντάχθηκε από μικρός στην ακαδημία του Λεβαδειακού και στα 18 του έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα, παίζοντας σε Κύπελλο και Super League. Με τη φανέλα της ομάδας της Βοιωτίας έχει αγωνιστεί σε 115 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!

Σχετικά