“Αλλαγή σελίδας” στο Δήμο Τανάγρας υπόσχεται ο Νίκος Παπαϊωάννου

Ενθουσιώδης και δυναμική ήταν η συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Τανάγρας, Νίκου Παπαϊωάννου    στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης του “ΑΝΑΝΕΩΣΗ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ” που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής, στο Σχηματάρι.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, από όλο τον Δήμο, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια του υποψήφιου Δημάρχου, για “αλλαγή σελίδας στο Δήμο”.

Ξεκινώντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Παπαϊωάννου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συμπολίτες του για τη στήριξη που δείχνουν στο πρόσωπό του, τονίζοντας ότι: “Εδώ και έναν περίπου χρόνο, εγώ και οι συνεργάτες μου επισκεπτόμαστε κάθε χωριό, κάθε γειτονιά του όμορφου Δήμου μας. Το μήνυμα από άκρη σε άκρη είναι ένα, αλλαγή! Σας ευχαριστώ που αγκαλιάσατε με αγάπη και ενθουσιασμό την προσπάθειά μας για ανανέωση και προοπτική του τόπου μας!”.

Στη συνέχεια, επέλεξε να μιλήσει για την “κακοδιαχείριση” των προηγούμενων ετών, που στέρησε από τον δήμο Τανάγρας σημαντικές ευκαιρίες για ανάπτυξη, για την παντελή έλλειψη μελετών και την απώλεια των δημοτικών τελών από το Βιομηχανικό πάρκο, απόρροια της ολιγωρίας της τωρινής Δημοτικής Αρχής.
“Είναι γεγονός ότι χάθηκε πολύς και πολύτιμος χρόνος. Είναι γεγονός ότι δαπανήθηκαν πόροι χωρίς κανένα αντίκρισμα για την κοινωνία. Είναι γεγονός ότι ο Δήμος έμεινε κολλημένος στα παρελθόν”, συνέχισε ο κ. Παπαϊωάννου.

Παρέθεσε, μάλιστα, μια σειρά από χαρακτηριστικά παραδείγματα της κακοδιαχείρισης του Δήμου, παραδείγματα που δυστυχώς βιώνουν καθημερινά οι δημότες. Στο τέλος, δεν δίστασε να αναφερθεί και στο φλέγον ζήτημα της δημιουργίας δημιουργία ΧΥΤΕΑ – ΧΥΤΒΑ στη θέση Κεραμιδέζα, τονίζοντας ότι:

“Είναι παραπάνω από προφανές πως: Δεν ήταν ούτε έτοιμοι, ούτε ικανοί να διαχειριστούν ένα τόσο σοβαρό και απαιτητικό θέμα. Δεν επέδειξαν καμία διάθεση συνεργασίας με την περιφέρεια και την κυβέρνηση, όταν αναζητούνταν το ιδανικό μέρος και οι απαραίτητες προστατευτικές δικλείδες ασφαλείας για την προστασία του περιβάλλοντος και των κατοίκων.”

Στη συνέχεια, εν μέσω χειροκροτημάτων και ενθουσιασμού, ο κ. Παπαϊωάννου παρουσίασε τον οδικό χάρτη, με τον οποίο θα κινηθεί η παράταξη με την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου. Παραφράζοντας, μάλιστα, το σύνθημα “με τη σωστή πλευρά της ιστορίας”, που χρησιμοποιεί η νυν Δημοτική Αρχή, ο υποψήφιος δήμαρχος ανέφερε:
“Από τη σωστή πλευρά της ιστορίας είναι αυτός που την γράφει και εμείς, θυμηθείτε το, θα γράψουμε ιστορία. Ξέρουμε καλά τα μεγάλα και τα μικρότερα προβλήματα. Τα μελετήσαμε και βρήκαμε λύσεις. Οι θέσεις μας είναι μελετημένες και εφαρμόσιμες. Το πρόγραμμά μας χωρίζεται σε 7 πυλώνες: καθημερινότητα, κοινωνική πολιτική και υγεία, περιβάλλον και ανακύκλωση, παιδεία & αθλητισμός, πολιτισμός & τουρισμός, διοίκηση και τέλος ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο σχέδιο, ειδικά διαμορφωμένο για τους νέους μας 18-24 ετών. Όλοι οι τομείς εμπεριέχουν συγκεκριμένα βήματα και προτάσεις, που θα οδηγήσουν σε έναν καλύτερο και πιο δίκαιο Δήμο για όλους”.
Κλείνοντας, ο κ. Παπαϊωάννου ζήτησε από τους πολίτες να του δώσουν ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση, αναφέροντας ότι: ” Θέλουμε και μπορούμε να χτίσουμε έναν Δήμο λειτουργικό, σύγχρονο, οργανωμένο, με σεβασμό σε κάθε πολίτη. Για να είναι, όμως, αυτό εφικτό, χρειαζόμαστε ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση. Αυτή μπορείτε να τη δώσετε μόνον εσείς. Από αυτόν τον αγώνα δεν πρέπει να λείψει κανείς. Είναι αγώνας για τις ζωές μας, για τα παιδιά μας, για το αύριο.”

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών οι: Λευτέρης Κτιστάκης (Βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας), Γιώτα Πούλου (Βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ), Μιχάλης Γιαννάκης (πρώην Βουλευτής Βοιωτίας), Φανή Παπαθωμά (Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας), Βαγγέλης Γεωργίου (πρώην Δήμαρχος Τανάγρας), Παναγιώτης Κυριάκου (πρώην Δήμαρχος Τανάγρας) και πολλοί υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Σχετικά