Τάσος Χαλκιάς : “Είναι δυνατόν να μην διαθέτουν οι Ερυθρές κατάλληλο θεατρικό χώρο;”

Άγριο κράξιμο απο τον Τάσο Χαλκιά στη θεατρική παράσταση “Βότκα Μολότοφ”: “Είναι δυνατόν να μην διαθέτουν οι Ερυθρές κατάλληλο θεατρικό χώρο;”

Έφτασαν και στα “αυτιά” μας τα παράπονα του γνωστού ηθοποιού Τάσου Χαλκιά απο αναγνώστες μας!Αυτά είναι τα θέματα για τα οποία φωνάζουμε μέσω του blog τόσα χρόνια!!Ακόμη και ο νυν Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης αναγνώρισε την εγκατάλειψη του χωριού!
Δυστυχώς,οφείλουμε να επιβεβαιώσουμε τα συνεχή γραπτά αιτήματα(αποφάσεις)που αφορούσαν την βελτίωση η κατασκευή των υποδομών του χωριού
απο το συμβούλιο της τοπικής Κοινότητας Ερυθρών όπως τα διαβάζαμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ,αιτήματα τα οποία ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!

Τέλος,βρήκαμε ένα κείμενο το οποίο περιγράφει καλά την όλη κατάσταση μάλιστα από μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινοτητας Ερυθρών..


Βαγγέλης Υφαντής

Με αφορμή την χθεσινή παράσταση ” Βότκα Μολότοφ” που παρακολουθήσαμε στην πλατεία της εκκλησίας των Ερυθρών, θα ήθελα να συγχαρώ τους τεχνικούς και τους ηθοποιούς που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την υλοποίηση αυτής της παράστασης σε έναν ακατάλληλο θεατρικό χώρο, όπως επεσήμανε στην αρχή κι ιδιαίτερα στο τέλος της παράστασης ο πολύπειρος κι εξαιρετικός ηθοποιός κος Τάσος Χαλκιάς. Μία υπερυψωμένη εξέδρα, καρέκλες για τους θεατές, παιδιά που πηγαινοέρχονταν ανεξέλεγκτα τρέχοντας και μιλώντας ανάμεσα στην εξέδρα και στους θεατές.

 Ο κος Χαλκιάς ζήτησε το αυτονόητο από τους υπεύθυνους: Να υπάρξει ένας κατάλληλος θεατρικός χώρος, που δεν θα προσβάλλει ηθοποιούς και θεατές. 

Στον 21ο αιώνα, σε ένα τόπο που βρίσκεται στις παρυφές του Κιθαιρώνα, του βουνού του Οιδίποδα και του Θηβαϊκού κύκλου, του τόπου της μάχης των Πλαταιών, είναι λυπηρό και τουλάχιστον υποτιμητικό για τους συμπολίτες μας να μην έχουμε και στην Κοινότητα Ερυθρών ένα θεατρικό χώρο που θα φιλοξενεί ανάλογες παραστάσεις. Στο πλαίσιο της ισότιμης συμμετοχής, ας απαιτήσουμε ένα θέατρο ανάλογο με αυτό της Κοινότητας Μάνδρας ή έστω της Κοινότητας Βιλίων. Ο χώρος του Αγίου Κωνσταντίνου ή της πρώην βάσης του ΝΑΤΟ, προσφέρετε…

Αναμένουμε…

ΕΡΥΘΡΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙ 

newspull.gr

Σχετικά