6ος “Ξενοδάμειος” 2023 στη φιλόξενη Αντίκυρα: Στην τελική ευθεία για την… εκκίνηση

Η όμορφη και φιλόξενη Αντίκυρα ετοιμάζεται πυρετωδώς να υποδεχτεί και φέτος στην 6η διοργάνωση του «Ξενοδάμειου δρόμου» τους πιστούς φίλους και δρομείς.

Ο Ξενοδάμειος δρόμος είναι «ψηλά» στις προτιμήσεις των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της χώρας! Τις προηγούμενες χρονιές έδωσαν το παρόν μεγάλα αστέρια του κλασικού αθλητισμού. Το ίδιο θα γίνει στην φετινή διοργάνωση. Θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση με τα ονόματα των πρωταθλητών και πρωταθλητριών που θα βρεθούν στην εκκίνηση φέτος στον “6ο Ξενοδάμειο”.

Η αφίσα

Η μεγάλη επιτυχία και απήχηση του αγώνα δεν είναι καθόλου τυχαία. Κάθε άλλο! Όλα είναι προγραμματισμένα και “τρέχουν” έγκαιρα στους προγραμματισμούς.

Έτοιμη λοιπόν και στην ώρα της είναι η αφίσα και δημοσιεύεται σήμερα ώστε να επικοινωνήσει τον 6ο Ξενοδάμειο τόσο στα ΜΜΕ όσο και στις τοπικές κοινωνίες.

Στην αφίσα αποτυπώνονται όλα τα απαραίτητα στοιχεί που χαρακτηρίζουν τον αγώνα, όπως τις πιστοποιημένες διαδρομές, το σημείο και την ώρα εκκίνησης, του διοργανωτές και τα απαραίτητα γραφικά που στοχεύουν στην άμεση αναγνώριση της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Τεράστια είναι η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας στις εκδηλώσεις τον οποίο στηρίζουν συνολικά περίπου 100 χορηγοί – προμηθευτές που «ανεβάζουν» το επίπεδο ανταπόδοσης και παροχών στους συμμετέχοντες όπως και η κινητήριος δύναμη που δε είναι άλλη από του δεκάδες Εθελοντές.

Μοναδικές αθλητικές στιγμές θα ζήσουμε και στην 6η διοργάνωση με αποκορύφωμα την ΝΕΑ διαδρομή που ενέταξαν οι διοργανωτές στο πρόγραμμα, την Ημιμαραθώνια διαδρομή των 21,1χλμ, η οποία είναι μετρημένη και πιστοποιημένη, αποτελεί κριτήριο για τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου που θα διεξαχθεί φέτος παράλληλα με τον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο στην Αυθεντική διαδρομή Μαραθώνας-Αθήνα ενώ η διοργάνωση έχει ενταχθεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ.

Παράλληλα όσοι δεν θα τρέξουν στον Ημιμαραθώνιο υπάρχει η… κλασική Ξενοδάμεια διαδρομή των 5χλμ, Αντίκυρα-Αγ Ισίδωρος και για τους μικρούς δρομείς η διαδρομή των 1,2χλμ για μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων.

Δηλώστε ΤΩΡΑ συμμετοχή

Οι διαδικασίες για την εγγραφής σας στον 6ο Ξενοδάμειο δρόμο είναι σε εξέλιξη και κυριολεκτικά ως δρομείς πρέπει να τρέξετε για να προλάβετε να πάρετε μέρος στην μοναδική παραλιακή διαδρομή δηλώνοντας την εγγραφή σας Ε Δ Ω και να διαβάσετε την προκήρυξη Ε Δ Ω

  • Τον αγώνα διοργανώνει η Αθλητική Ακαδημία Αντίκυρας «Ξενόδαμος» σε συνεργασία με τον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας – Αντίκυρας

Απολαύστε το ΒΙΝΤΕΟ για τον φετινό αγώνα στο οποίο αποτυπώνονται  οι ομορφιές του τόπου της διοργάνωσης με χρήσιμες πληροφορίες για τη διοργάνωση

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

www.xenodamos.gr

https://www.facebook.com/xenodamios/

Σχετικά