Ενωση Ασπρα Σπίτια-Αντίκυρα – Παναλίαρτος 0-0(φωτο)

“Λευκή” ισοπαλία στην πρεμιέρα – Ενωση και Παναλίαρτος “σπατάλησαν” τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν και μοιράστηκαν από ένα βαθμό!

Στο στάδιο των Ασπρων Σπιτιών και για την 1η αγωνιστική (πρεμιέρα) της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας της σεζόν 2023-2024, η ομάδα της “Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα” υποδέχθηκε την ομάδα του Α.Π.Ο. “Παναλίαρτος”!

Οι δυο ομάδες δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα, ίσως το άγχος της πρεμιέρας, δεν έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης, δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και αυτές τις λίγες που έφτιαξαν τις… σπατάλησαν κι έτσι υποχρεώθηκαν – αρκέστηκαν στην “λευκή” (0-0) ισοπαλία και στον ένα βαθμό!

Το φιλμ του ματς

Κακό το πρώτο μέρος, κύλησε χωρίς αξιόλογες φάσεις!

36’ πίεσαν οι γηπεδούχοι και υποχρέωσαν σε λάθος τους φιλοξενούμενους, αλλά στο γύρισμα του Μπότση ο Χαροκόπος πρόλαβε τον Βιέννα και ο Μπαλόκας έβαλε την κόντρα στον Τσαμανέ.

38′ η εκτέλεση φάουλ από τον Μπότση, η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από το τέρμα.

Καλύτερο το δεύτερο μέρος.

48’ ο Μπότσης εκτέλεσε το φάουλ, ο Σωτήρης Τριανταφύλλου πρόλαβε τον Τσαμανέ.

54’ η κορυφαία φάση του ματς και μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων! Ο Μπότσης εκτέλεσε το φάουλ, ο Βασιλείου πήρε την κεφαλιά, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

61’ νέο φάουλ για την Ενωση και πάλι από τα αριστερά και πάλι στην εκτέλεση ο Μπότσης, ο Στεργίου με το κεφάλι, η μπάλα μόλις δίπλα από το δοκάρι, κόρνερ!

65’ μετά από δυναμική διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ Μπότση και Κωστάκογλου, προκλήθηκε ένταση στο ματς με τους παίχτες για λίγα δευτερόλεπτα να μαζεύονται γύρω από τον διαιτητή, Παναγιώτη Τσακανίκα και να γίνονται και κάποιες κοκορομαχίες. Γρήγορα, όμως, επήλθε η ηρεμία, με τον κ. Τσακανίκα να δείχνει την κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Παναλίαρτου!

72’ ο Μπότσης από το κε΄ντρο έκανε το γέμισμα, ο Βιέννας στα όρια της περιοχής και λίγο αριστερά με το κεφάλι έδωσε στον Βασιλείου, αυτός έπιασε το σουτ με την μια, η μπάλα μόλις δίπλα από το δεξί δοκάρι, νέα καλή στιγμή για την Ενωση!

83’ ένα ακόμη φάουλ για τους γηπεδούχους, αυτή τη φορά από τα δεξιά, στην εκτέλεση και πάλι ο Μπότσης, ο Βασιλείου την καρφωτή κεφαλιά, ο Τριανταφύλλου εκπληκτική απόκρουση, κράτησε το μηδέν για την ομάδα του!

90’+4′ στην επίθεση ο Παναλίαρτος, το σουτ από τον Νίκο Μπαρδώσα, ο Δερβέναγας έπεσε, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι, κόρνερ έδωσε ο διαιτητής παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για άουτ, στην εκτέλεση του κόρνερ ο Πλάκου, ο Δερβέναγας απέκρουσε και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί!

Οι συνθέσεις

Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα (Βασίλης Στεργίου): Δερβέναγας  –  Τσώνης, Τσούρας, Μπότσης, Καφές (79’ λ.τρ. Μακριδογλου), Παντίσκας, Κουτριάρης (56’ Γιαννάκης), Βλάχος, Βιέννας, Βασιλείου, Χατζηχριστοδούλου (35’ λ.τρ. Τσαμανές).

Στον πάγκο έμειναν οι: Νίκας  –  Κοτρόγιαννος, Καΐλης, Αντωνιάδης, Λεσάι, Αργύρης.

Α.Π.Ο. Παναλίαρτος (Μιχάλης Κασάπης): Σωτήρης Τριανταφύλλου  –  Κωστακογλου (74’ λ.τρ. Νίκος Μπαρδώσας), Αγγελος Μούτσα, Χαροκόπος, Νικολάου, Στεργίου, Βασίλης Τριανταφύλλου, Αρκούδης (89’ Γιώργος Μπαρδώσας), Γιάννης Μπαλόκας, Κατσιμήτρος (46’ Πλάκου), Παναγιώτης Μπαλόκας (59’ Τσαρουχας).

Στον πάγκο έμειναν οι: Τοσούνης  –  Ευσταθίου, Ε.Μπαρδώσας, Γώγουλος, Ντόβολος.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Παναγιώτης Τσακανίκας με βοηθούς τον Νίκο Σοφό και τον Δημήτρη Τσιονά.

Παρατηρητής αγώνα ήταν ο Λουκάς Μπάρλος.

Δείτε στο video του “STAR Κεντρικής Ελλάδας” το ρεπορτάζ του αγώνα:

(Ρεπορτάζ: Δημήτρης Σωτηρόπουλος / Κάμερα: Παναγιώτης Πραγιάννης)

Στο video, κατά σειρά, μιλούν οι:

Βασίλης Στεργίου, προπονητής Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα

Δημήτρης Βλάχος, ποδοσφαιριστής Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα

Δημήτρης Χαροκόπος, ποδοσφαιριστής Α.Π.Ο. Παναλίαρτος

Χρήστος Στεργίου, ποδοσφαιριστής Α.Π.Ο. Παναλίαρτος

starsports.gr

Σχετικά