Περιοδεία Κώστα Μπασδέκη στη ΛΑΡΚΟ(ΦΩΤΟ)

Περιοδεία στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα και στα χωριά της περιοχής πραγματοποίησε την Παρασκευή 29 Σεπτέμβρη ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στη ΛΑΡΚΟ ο Κώστας Μπασδέκης, συνοδευόμενος από τον Παναγιώτη Πολίτη, πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Φθιώτιδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μίλησε στην αλλαγή βάρδιας σε εργαζόμενους στην πύλη του εργοστασίου.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι το ΚΚΕ και η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα συνεχίσουν, όπως έκαναν όλα αυτά τα χρόνια, να στέκονται στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και των οικογενειών τους παλεύοντας μαζί τους ενάντια στους εγκληματικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης, ενώ σημείωσε ότι σημαντικές ευθύνες για την κατάσταση στη ΛΑΡΚΟ φέρουν περιφερειακή και δημοτική αρχή, καθώς αποδέχονται, στηρίζουν και προωθούν τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς. Απηύθυνε κάλεσμα ενίσχυσης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στον δήμο Λοκρών ώστε να δυναμώσει η φωνή των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

Σχετικά