Ελλοπιακός – ΓΠΣ Αλμυρός Γαζίου 1-2(φωτο)

Προηγήθηκε μόλις στο 8′ (Ιγμπινόμπα), αλλά έκανε πολλά λάθη και τελικά το «πλήρωσε» γνωρίζοντας την πρώτη του εντός έδρας ήττα!

Στο δημοτικό γήπεδο της Ελλοπίας, η ομάδα του Α.Ο. “Ελλοπιακός” υποδέχθηκε (1/10) την ομάδα του Γ.Π.Σ. Αλμυρός Γαζίου για την 4η αγωνιστική, του Δ’ ομίλου, της Γ’ Εθνικής κατηγορίας!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους πρωταθλητές Βοιωτίας καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 8′, με τον Ιγμπινόμπα, η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν και τελικά στο β’ μέρος κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ στο 52′ με εκπληκτικό σουτ του Καστελλιανάκη και οχτώ λεπτά αργότερα (60′) με τον ίδιο παίχτη έφτασαν στην ολική ανατροπή και πανηγύρισαν μια σημαντική νίκη!

Το φιλμ του ματς

8′ μετά από εκτέλεση κόρνερ που είχε κερδίσει ο Αλμυρός Γαζίου, ο Κυριατζής μπλόκαρε κι έβγαλε αμέσως την βαθιά μπαλιά στον Ριζάι, αυτός κατέβασε ωραία την μπάλα, κατάφερε να ξεμαρκαριστεί και να βγάλει την πάσα στον Ιγμπινόμπα ο οποίος είχε φύγει στην κόντρα, αυτός έστρωσε την μπάλα, έκανε και το ωραίο πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έβαλε νωρίς την ομάδα του μπροστά στο σκορ!

22′ οι φιλοξενούμενοι μετά από κακό διώξιμο απείλησαν με τον Αγαπάκη, αλλά ο Κυριατζής ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο!

28′ και πάλι στο προσκήνιο οι κρητικοί, έγινε η σέντρα από τα αριστερά, ο Καστελλιανάκης το σουτ, ο Χατζηαντωνίου με το κεφάλι σε κόρνερ!

40′ οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν γρήγορα με γέμισμα φάουλ που είχαν κερδίσει, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν, ο Ρέγιες έκανε το ανάποδο σουτ η μπάλα πέρασε άουτ!

42′ στην επίθεση ο Ελλοπιακός, ο Χατζηαντωνίου από τα αριστερά έκανε την σέντρα, η μπάλα πήγε από την άλλη πλευρά, στον Ρεσβάνη, αυτός έδωσε στον Μεγάλο, ο έμπειρος στράικερ έκανε το σουτ, ο Χανιωτάκης απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ και έσωσε την ομάδα του στην τελευταία αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος.

47′ ο Ριζάι λίγα μέτρα από την περιοχή και στον άξονα δοκίμασε το πόδι του, η μπάλα πέρασε άουτ!

52′ ο Χανιωτάκης έδωσε γρήγορα στον Κοιλιάρα, στο χώρο του κέντρου, αυτός έβγαλε άμεσα την βαθιά μπαλιά στον Καστελλιανάκη, αυτός στην δεξιά γωνία της περιοχής του Ελλοπιακού κατέβασε την μπάλα και χωρίς να διστάσει καθόλου έκανε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ που αιφνιδίασε τον Κυριατζή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και με αυτό τον τρόπο η ομάδα του Αλμυρού ισοφάρισε και νέο ενδιαφέρον στο ματς!

57′ ο Κοιλιάρας κινήθηκε από δεξιά προς τον άξονα, βρήκε τον χώρο κι έκανε το δυνατό σουτ με το αριστερό, ο κυριατζής απογειώθηκε και απέκρουσε διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ!

60′ οι γηπεδούχοι είχαν κερδίσει φάουλ πλάγια, αριστερά, κακή η εκτέλεση από τον Ριζάι, έδιωξαν οι αμυντικοί, κακό κοντρόλ από τον Γεωργίου στο χώρο του κέντρου, ο Λεόν πήρε την μπάλα και οι του Αλμυρού έφυγαν στην αντεπίθεση “τρεις με έναν”, ο Λεόν έκανε το γύρισμα στον Καστελλιανάκη, αυτός πλάσαρε ψύχραιμα τον Κυριατζή για να πετύχει το δεύτερο προσωπικό γκολ, να κάνει το 1-2 και να ολοκληρώσει την «ανατροπή» για τους κρητικούς!

78′ φάουλ για τους γηπεδούχους από πλάγια, αριστερά, στην εκτέλεση ο Ρεσβάνης με γέμισμα, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν, ο Μεγάλος αιφνιδιάστηκε, η μπάλα στρώθηκε στον Καλαμπόκα, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα ίσως βρήκε και στο σώμα του Αγαπάκη και πέρασε πάνω από το τέρμα, άουτ έδωσε ο διαιτητής!

89′ νέο λάθος στον χώρο του κέντρου, ο Λεόν έκλεψε και έφυγε πάλι στην κόντρα, έδωσε στον Καστελλιανάκη, αυτός καθυστέρησε, έδωσε πάλι στον Λεόν, αυτός έκανε το διαγώνιο σουτ, η μπάλα μόλις άουτ, ευκαιρία για τον Αλμυρό.

90’+5′ κόρνερ για τους γηπεδούχους από δεξιά, είχε προωθηθεί και ο Κυριατζής, έκανε το σουτ, η μπάλα άουτ, στην τελευταία φάση του ματς, Ελλοπιακός – Αλμυρός Γαζίου 1-2, πρώτη εντός έδρας ήττα στην Γ΄Εθνική για την ομάδα της Ελλοπίας!

Οι συνθέσεις

Α.Ο. “Ελλοπιακός” (Σωτήρης Παπαναστασίου): Κυριατζής  –  Γεωργίου (61’ Καλαμπόκας), Τσέλλος, Ρουπάκας, Χατζηαντωνίου  –  Βιέννας (81’ Αλεξανδρής), Ιγμπινόμπα (72’ Λάμπρου), Σαντζάκου (61’ Τζόρνταν)  –  Ρεσβάνης, Μεγάλος, Ριζάι (72’ Λάμπρου).

Γ.Π.Σ. Αλμυρός Γαζίου (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης  –  Παπαδομιχελάκης, Αγαπάκης, Λεον, Καστελλιανάκης (90’+Νικολακάκης), Χαντί (89’ Καρυωτάκης), Γιαλούσης, Κοιλιάρας, Κοντογιάννης (89’ Ξενοκτιστάκης), Πατηνιώτης, Ρέγιες (74’ Πακιουφάκης).

starsports.gr

Σχετικά