Λεβαδειακός: Αλλαξε ημέρα και έδρα το ματς με Καμπανιακό!

Μετατέθηκε για την Δευτέρα, 23/10, στις 16:00′, στο γήπεδο του Μακεδονικού!

Μια ημέρα μετά από την ανακοίνωση από την διοργανώτρια αρχή του αναλυτικού προγράμματος των αγώνων του πρωταθλήματος της “Super League 2″ 2023-2024, που ορίστηκαν να διεξαχθούν το προσεχές σαββατοκύριακο, 21-22 Οκτωβρίου, τόσο για τον Α’ (βόρειο) όμιλο, όσο και για τον Β’ (νότιο) όμιλο, από την Ενωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας” ανακοινώθηκαν αλλαγές!

Η πρώτη αφορά στον Λεβαδειακό και στο εκτός έδρας ματς με την ομάδα του Καμπανιακού για την 5η αγωνιστική του Α’ (βόρειου) ομίλου το οποίο, αρχικά, είχε οριστεί να διεξαχθεί το Σάββατο, 21/10, στις 16:00′, στο γήπεδο του Καμπανιακού (Χαλάστρα Θεσσαλονίκης).

Τελικά, ορίστηκε να διεξαχθεί την Δευτέρα, 23/10, στο γήπεδο του Α.Σ. “Μακεδονικός” και με ώρα έναρξης, επίσης, στις 16:00′.

Ανακοινώθηκε, επίσης, οτι το παιχνίδι: Π.Ο.Τ. Ηρακλής – Π.Α.Ο.Κ. Β’, για την 4η αγωνιστική, του Α’ ομίλου, που αναβλήθηκε μιας και παίχτες της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ. είχαν ενσωματωθεί στις εθνικές μας ομάδες, ορίστηκε να διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου!

Αφαιρέθηκαν 5 βαθμοί από την Αναγέννηση Καρδίτσας μετά από την τιμωρία της από την Ε.Π.Ο. για τον αγώνα κυπέλλου στον οποίο δεν “κατέβηκε”!

Τέλος, έγινε γνωστό οτι το ερχόμενο τριήμερο, από το κανάλι της “λίγκας” στο youtube (“SL2 channel”) θα μεταδοθούν οι παρακάτω αγώνες:

Ολυμπιακός Β’ – Παναθηναϊκός Β’ (Β’ όμιλος – Παρασκευή, 20/10)

Π.Α.Ο.Κ. Β’ – Αιολικός Μυτιλήνης (Α’ όμιλος – Σάββατο, 21/10)

Ηλιούπολη – Διαγόρας (Β’ όμιλος – Κυριακή, 22/10)

Οι ανακοινώσεις:

Αλλαγή έδρας / ώρας τέλεσης αγώνων SL2

Σας ενημερώνουμε ότι:

Ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής Α Ομίλου ανάμεσα στις ΠΑΕ Καμπανιακός – ΠΑΕ Λεβαδειακός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 23.10.23 και ώρα 16:00 στο γήπεδο Μακεδονικού.

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Super League 2, ο αγώνας της 4ης αγωνιστικής Β Ομίλου ανάμεσα στις ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β – ΠΑΕ Ολυμπιακός Β θα διεξαχθεί την Παρασκευή 20.10.23 και ώρα 17:00 στο Π.Κ. Ρέντη και ο αντίστοιχος αγώνας της 15ης αγωνιστικής στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Πρόγραμμα εξ αναβολής αγώνων

Σας κοινοποιούμε το πρόγραμμα των εξ αναβολής, λόγω εθνικών ομάδων, αγώνων:

Β’ όμιλος

3η αγωνιστική

Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023

Ωρα εναρξης: 16:00′

Γήπεδο: “Γ. Καμάρας”

Παναθηναϊκός Β – Athens Kallithea

Α’ όμιλος

4η αγωνιστική

Τετάρτη, 25Οκτωβρίου 2023

Ωρα εναρξης: 16:00′

Γήπεδο: Εθνικό στάδιο Θεσσαλονίκης “Καυτανζόγλειο”

Π.Ο.Τ. Ηρακλής – Π.Α.Ο.Κ. Β’

Αφαίρεση βαθμών

Από την Π.Α.Ε. Α.Σ. “Αναγέννηση” Καρδίτσας αφαιρέθηκαν (στον βαθμολογικό πίνακα) 5 βαθμοί (υπ αριθμ.: 568/2023 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.) που αφορά στην μη κάθοδό της στο ματς με τον Αιολικό στην Μυτιλήνη, για το Κύπελλο Ελλάδας!

Σχετικά