Το αδιαχώρητο στο μεγάλο παζάρι της Λιβαδειάς-Δείτε βίντεο,φωτογραφίες

Το παζάρι της Λιβαδειάς, ένα από τα μεγαλύτερα της Στερεάς Ελλάδας και κάθε χρόνο ανοίγει  τις πύλες του στις 28 Οκτωβρίου  και  διαρκεί 7 ημέρες

Χιλιάδες επισκέπτες από τη Βοιωτία στηρίζουν το παραδοσιακό παζάρι της Λιβαδειάς,που “κουβαλάει” μαζί του ιστορία πολλών χρόνων.

Το λούνα παρκ, το υπαίθριο  ψητοπωλείο,  τα χαλβαδοπωλεία οι λουκουμάδες, αλλά και οι παράγκες με είδη ρουχισμού πλημμύρισαν με κόσμο σήμερα  Δευτέρα,αλλά και  το Σαββατοκύριακο συνέβη το αδιαχώρητο στο παζάρι της Λιβαδειάς.

Δεκάδες επαγγελματίες, έμποροι και μικροπωλητές είχαν «απλώσει» την πραμάτεια τους, περιμένοντας τους επισκέπτες του παζαριού από την Λιβαδειά και την ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας.

 Μεγάλη η γκάμα των εμπορευμάτων και προϊόντων, με πολλές ελκυστικές προσφορές, που ο κόσμος που γνώριζε από παζάρια…τις “ξετρύπωνε’ εύκολα.

 Πολλοί και αυτοί που απλά βόλταραν στο παζάρι για να “σκοτώσουν”τον χρόνο τους, ενώ άλλοι πιο βιαστικοί έκαναν διερευνητικές σύντομες επισκέψεις  μήπως και καταλήξουν να αγοράσουν κάτι.

Σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, στο χώρο του παζαριού υπάρχει μόνο ένα υπαίθριο ψητοπωλείο κι αυτό χωρίς να έχει τη δυνατότητα, για υγειονομικούς λόγους, να τοποθετήσει αρκετά τραπεζοκαθίσματα.

Δείτε βίντεο,φωτογραφίες

Σχετικά