Πυροβολισμοί τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι-Σοβαρά οι δύο από τους τρεις τραυματίες

Σοβαρά οι δύο από τους τρεις τραυματίες, που είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα για ένα μπάτσελορ πάρτι – Τζιπ σταμάτησε έξω από το κλαμπ και οι επιβάτες του άνοιξαν πυρ

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν, λίγο πριν τις 7 το πρωί του Σαββάτου, 16 Δεκεμβρίου, έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι. Tο περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ιάκχου, με τρία άτομα να έχουν τραυματιστεί σοβαρά και να έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ένα μαύρο τζιπ, χωρίς πινακίδες, σταμάτησε έξω από νυχτερινό κέντρο και ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί πριν βάλει μπροστά και φύγει με ταχύτητα. Το όχημα αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. σε όλη την Αττική.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και έχει μεταβεί και ο επόπτης Διεύθυνσης Αθηνών.

Η πρώτη εικόνα δείχνει πως είχαν στήσει καρτέρι στα τρία θύματα, καθώς με το που βγήκαν από το κλαμπ, πέρασε το τζιπ και έπεσαν οι πυροβολισμοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας πυροβόλησε τουλάχιστον επτά φορές κατά των τριών τραυματιών, σχεδόν εξ’ επαφής, θέλοντας έτσι να στείλει «μήνυμα» στον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου.

Οι τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Tα θύματα, ηλικίας 33, 28 και 24 ετών, ήρθαν από την Κρήτη για ένα μπάτσελορ πάρτι. Τα δύο από τα θύματα είναι αδέρφια και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δύο από αυτούς είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ο ένας με τραυματισμό στο κεφάλι.

Από το σημείο έχουν συλλεχθεί τέσσερις κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που σημειώθηκε η επίθεση

Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ στο Γκάζι και τον περασμένο Μάρτιο

Παρόμοιο συμβάν, με πυροβολισμούς, είχε σημειωθεί στην ίδια περιοχή στις 12 Μαρτίου 2023, όταν τα ξημερώματα άγνωστοι είχαν ανοίξει πυρ έξω από γνωστό κλαμπ σκορπώντας τον τρόμο, πυροβολώντας τρεις τουλάχιστον φορές, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσουν κανέναν.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, η ίδια ομάδα ατόμων είχε εισέλθει στο γνωστό κλαμπ και για αιτίες που δεν έχουν διευκρινιστεί, επιτέθηκαν σε θαμώνα, ξυλοκοπώντας τον, ενώ κατά άλλες πληροφορίες σημειώθηκε και σύρραξη μεταξύ ατόμων.

Το θύμα χρειάστηκε να διακομιστεί με το ΕΚΑΒ στον «Ευαγγελισμό», με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.

Σχετικά