Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων Γιώργος Αραπίτσας και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Tην Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Αλιάρτου-Θεσπιέων πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος δημάρχου κ.Αραπίτσα,των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και των Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων των οποίων η θητεία τους ξεκινά την 1η Ιανουαρίου 2024 και ολοκληρώνεται το 2029.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών Λεβαδείας και Αυλίδος κ.κ. Γεώργιος

Η αίθουσα γέμισε με κόσμο.

Συγγενείς, φίλοι και υποστηρικτές των νεοεκλεγέντων είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς και τα χαμόγελα περίσσευαν.

Ο Γιώργος Αραπίτσας και οι επικεφαλής των παρατάξεων,Γιώργος Γιαννακόπουλος  και Γιώργος Μπούτσικος , δέχονταν τις ευχές των παρευρισκομένων για μια γόνιμη θητεία και εποικοδομητικές συνεργασίες για το καλό του δήμου.

Συγκινητική ήταν η ομιλία του απερχόμενου επιτυχημένου δημάρχου και περιφερειακού συμβούλου Βοιωτίας Γιώργου Ντασιώτη, ο οποίος μετά από 13 χρόνια στον Δημαρχιακό θώκο «παρέδωσε τα κλειδιά του Δήμου » στον Γιώργο Αραπίτσα.

H τελετή έγινε, μεταξύ άλλων, παρουσία των βουλευτών Βοιωτίας κ.κ. Γιώτας Πούλου και Γιώργου Μουλκιώτη, του δημάρχου Γιώργου Ντασιώτη,του αντιπεριφερειάρχη Στερεάς κ.Περγαντά, νυν   και νεοεκλεγέντων δημάρχων,Δημήτρη Καραμάνη Δ.Λεβαδέων,Θηβαίων,Γιώργου Αναστασίου,Τανάγρας κ.Βασίλη Περγάλια,Ορχομενού κ.Τζαβάρα, του προέδρου του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ.Αγνιάδη,πολιτευτών Ανδρέα Κουτσούμπα,Λάμπρου Σκάρλα,Ευαγγελίας Τζουβελέκη,διευθ΄ύντριας πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Βοιωτίας κας Παναγιώτας Χουλιάρα – Σιδερά, εκπροσώπων της Πυροσβεστικής Βοιωτίας, περιφερειακών συμβούλων και μελών δημοτικών συμβουλίων άλλων δήμων

 Στην αίθουσα βρέθηκαν και πολλοί πρόεδροι συλλόγων.

Αναγνώστηκαν τα ονόματα όλων των νεοεκλεγέντων, οι οποίοι είχαν λάβει θέση για την ορκωμοσία στην εξέδρα της αίθουσας και αμέσως μετά ξεκίνησε η θρησκευτική τελετή του αγιασμού και η ορκωμοσία. Ο κόσμος χειροκρότησε τους νεοεκλεγέντες και αμέσως μετά ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  κ.Γεώργιος   έδωσε τις ευχές του και χάρισε την εικόνα του Αγίου Γεωργίου στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Γιώργο Αραπίτσα

Καλή γόνιμη θητεία και καλή δύναμη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο

Δείτε βίντεο,φωτογραφίες

Φωτογραφίες στο άλμπουμ που ακολουθεί

Σχετικά