Λεφάκης: «Θα ταλαιπωρηθούν οι νομοί Αττικής και Βοιωτίας από ακραία φαινόμενα» – Οι Προβλέψεις για το 2024

Καμπανάκι για το 2024 χτύπησε, το Σάββατο (23/12), ο αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, επισημαίνοντας ότι οι νομοί Αττικής και Βοιωτίας ενδέχεται να ταλαιπωρηθούν από ακραία καιρικά φαινόμενα. Μάλιστα, ο Κώστας Λεφάκης εκτίμησε ότι – μακροπρόθεσμα – θα αλλάξει η γεωγραφία του νομού Αττικής.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ, ο Κώστας Λεφάκης είπε: «Ιστορικά, από τον Φεβρουάριο του 2020 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2026, διανύουμε μια επεισοδιακή, σκληρή χρονική περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας τα ουράνια σώματα σχηματίζουν διαδοχικές συνόδους, κάτι που γίνεται κάθε πολλά χρόνια. Σημαίνει ότι περνάμε μια μεταβατική περίοδο κοινωνικά, πολιτικά, πολιτιστικά, οικονομικά – μεταμορφωτική περίοδο με συνεχώς μεταβαλλόμενα γεγονότα».

Εν συνεχεία, ο ίδιος πρόσθεσε: «Το 2023, το 2024 και το 2025 είναι τρία σκληρά χρόνια που πρέπει να αναπτύξουμε αντοχή, υπομονή στις δυσκολίες και επιμονή στις επιδιώξεις. Αυτή η χρονιά είναι σκληρή, είναι η χρονιά του χρήματος και της οικονομίας. Είναι η χρονιά που θα βοηθήσει ανθρώπους να τονώσουν τη δύναμη, την ισχύ τους, και άλλους θα τους κατατροπώσει. Είναι η χρονιά που στατιστικά θα αυξηθεί η εγκληματικότητα, η θνησιμότητα και η οικονομική ένδεια».

Κατόπιν, ο αστρολόγος ανέφερε: «Έχουμε τη συνέχιση των δύο εστιών πολέμου στην Ουκρανία, Μέση Ανατολή και ενδεχομένως να δημιουργηθεί και μία τρίτη εστία. Η Αφρική είναι η ήπειρος που θα μας απασχολήσει. Θα έχουμε επανάληψη των ακραίων φαινομένων που αυτή τη φορά θα ταλαιπωρηθεί ο νομός Βοιωτίας και ο νομός Αττικής».

ieidiseis.gr

Σχετικά