Ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας

«Θα είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων», ανέφερε στο μήνυμά του, αμέσως μετά την ορκωμοσία ο Χάρης Δούκας

Η τελετή της ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, όπως επίσης και των μελών του δημοτικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (28/12) στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης.

«Θα είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων», ανέφερε στο μήνυμά του, αμέσως μετά την ορκωμοσία ο Χάρης Δούκας, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια Αθήνα πράσινη και καθαρή, ασφαλή και δημιουργική, για όλους, όπως την ονειρευόμαστε, όπως μας αξίζει. Να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των κατοίκων της πόλης. Η Αθήνα μπορεί και πρέπει να αλλάξει», τόνισε ο νέος δήμαρχος της Αθήνας.

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, η οποία επελέγη επειδή, όπως είπε ο νέος δήμαρχος «αντικατοπτρίζει την προσήλωση της νέας Δημοτικής Αρχής στην ανάδειξη των γειτονιών της πόλης και στην προοπτική ανανέωσης, ανάπτυξης και δημιουργίας ίσων ευκαιριών για όλους τους κατοίκους της», ενώ ενέφερε στη συνέχεια: «O δήμος ξαναγυρίζει στις γειτονιές, η αγορά απειλήθηκε πολλές φορές με κατάρρευση και κατάφερε να σωθεί λόγω των κατοίκων και των προηγούμενων δημοτικών αρχών».

Παρόντες στην ορκωμοσία ήταν ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος και αρκετοί βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την τελετή της ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Αθηναίων

Θερμή χειραψία του τέως Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη με τον νυν, Χάρη Δούκα

«Η Αθήνα μπορεί και πρέπει να αλλάξει», τόνισε ο νέος δήμαρχος της Αθήνας

Ο Χάρης Δούκας με τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου

Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας με τον νέο περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά

Ο Χάρης Δούκας με τον πρώην Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη

Ο Χάρης Δούκας με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη

Σχετικά