Τιμήθηκαν 55 νέοι του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Στην εκδήλωση που αποτελεί πλέον θεσμό,βραβεύθηκαν 55 νέοι φοιτητές και πέντε συνταξιούχοι εκπαδευτικοί.

Τη χρυσή νέα γενιά του τόπου μας βράβευσε την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου,ο δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων, σε μια εκδήλωση με πρωταγωνιστές τους νεοεισαχθέντες στις Ανώτατες Σχολές της χώρας.

Σε μια λιτή, όμορφη γιορτή,στο κατάμεστο  Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου, ο Δήμος τίμησε κάθε ένα από τα παιδιά δίνοντας την ευκαιρία στους γονείς τους, που γέμισαν και αυτοί την αίθουσα, να τα καμαρώσουν για ακόμα μια φορά ως νέους στα πρώτα βήματα της ενήλικης σταδιοδρομίας τους.

Στη συγκινητική τελετή που ήταν γεμάτη χαμόγελα και περηφάνια, επιβραβεύτηκε τόσο η προσπάθεια των μαθητών που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους, όσο και των οικογενειών και των καθηγητών τους για την κατάκτηση της γνώσης και της αριστείας.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτης, συνεχάρη τα παιδιά για την επιτυχία τους αλλά και τους καθηγητές και τους γονείς τους που συμπαραστάθηκαν στον αγώνα τους,

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων  για τα 13 χρόνια επιτυχημένης και παραγωγικής θητείας του στο Δήμο.

Δείτε βίντεο,φωτογραφίες

Περισσότερες φωτογραφίες στα άλμπουμ που ακολουθούν

Σχετικά