Διαμαρτυρία Άρη Θήβας για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Πρωτέα Σχηματαρίου

Διαμαρτυρία εξέδωσε ο Άρης Θήβας για τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με αντίπαλο τον Πρωτέα Σχηματαρίου για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, έχοντας παράπονα από τον α’ διαιτητή της συνάντησης, Γ. Νικολιά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ομάδα της Θήβας:

”Με το παρόν κείμενο ο Α.Σ. Άρης Θήβας επιθυμεί να εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του σχετικά με τη διαιτησία του κ. Νικολιά. Στον μπασκετικό αγώνα που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Θήβας το Σάββατο 20 Ιανουαρίου με πρωταγωνίστριες τις ομάδες Άρη Θήβας και Πρωτέα Σχηματαρίου, σημειώθηκε απρεπή συμπεριφορά εκ μέρους της διαιτησίας και συγκεκριμένα του κ. Νικολιά. Με την έναρξη του αγώνα ο προαναφερόμενος διαιτητής, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να εμποδίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, καθώς σφύριζε επανειλημμένως και με έντονο τόνο, εις βάρος του τοπικού συλλόγου. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αναστάτωση των θεατών οι οποίοι παρακολουθώντας την έντονη αδικία με ελάχιστη διαφορά στη βαθμολογία εις βάρος της τοπικής ομάδας, ξέσπασαν με τη χρήση υβρεολογίου εναντίον του διαιτητή. 

Στο άκουσμα των σχολίων από την πλευρά των θεατών ο κ. Νικολιάς αντέδρασε εχθρικά ζητώντας την άμεση διακοπή του αγώνα και την απομάκρυνση των οπαδών από το χώρο του γηπέδου. Στο σημείο αυτό αξίζει να επισημανθεί η πολύτιμη αρωγή και στάση της κ. Μαμασούκα, η οποία έχοντας το ρόλο του δεύτερου διαιτητή, συνέβαλε στην ήρεμη και τίμια έκβαση του αγώνα΄΄. 

Σχετικά