Μάνδρα: Εκτέλεσαν άνδρα με καλάσνικοφ – Βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο όχημά του

Οι δράστες διέφυγαν με μηχανή, ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους – Κοντά στο σημείο βρέθηκε ακόμη ένα ΙΧ καμένο, πιθανόν των δραστών

Η σορός του βρέθηκε απανθρακωμένη σε αυτοκίνητο – Προηγήθηκαν δύο τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση – Το θύμα έχει πυροβοληθεί – Βρέθηκαν κάλυκες γύρω από το καμένο όχημα

Σύμφωνα με την δημόσια τηλεόραση, στην Μάνδρα Αττικής εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα το οποίο έχει πυροβοληθεί και κατά τις ενδείξεις πρόκειται για επιχειρηματία ο οποίος δολοφονήθηκε. Πάντα σύμφωνα με την δημόσια τηλεόραση, ο επιχειρηματίας αυτός δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο κρεάτων στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων. Έχουν βρεθεί σύμφωνα με πληροφορίες κάλυκες από καλάσνικοφ γύρω από το πυρπολημένο αμάξι.

Είχαν προηγηθεί δύο τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση τα οποία οδήγησαν την αστυνομία στο σημείο που βρέθηκε η σορός. Έκτοτε η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι φέρεται να διέφυγαν με μηχανή.

Το πυρπολημένο όχημα βρέθηκε στην οδό της Αγίας Αικατερίνης όπου έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις για να σβήσουν την φωτιά. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν το αμάξι πήρε φωτιά από τους πυροβολισμούς ή εάν οι δράστες της δολοφονία πυρπόλησαν οι ίδιοι το αυτοκίνητο.

Σχετικά