Δυναμική συνέχεια κινητοποιήσεων για το Πρωτοδικείο Θήβας-Αποκλεισμός της π.εο. Ελευσίνας-Θήβας

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΘΗΒΑΣ

          Η Συντονιστική Επιτροπή συνεδρίασε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, μετά τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Ι. Μπούγα, για να αποτιμήσει τη συνάντηση και να αποφασίσει για τη συνέχεια των δράσεων.

          Κατά κοινή ομολογία, ο Υφυπουργός εκπροσωπώντας την κυβέρνηση δεν έκανε δεκτό το αίτημα των φορεών της Θήβας, εμμένοντας στη λογική ότι στη Βοιωτία θα παραμείνει ένα Μητροπολιτικό Πρωτοδικείο. Ενώ ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός θα λάβει την Απόφαση για το ποιο από τα δύο Πρωτοδικεία θα μετατραπεί σε Περιφερειακό, δηλαδή θα υποβαθμιστεί.

          Κατόπιν τούτων, καθίσταται αναγκαία η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων όλων των φορεών και κατοίκων της περιοχής τις επόμενες ημέρες.

          Αποφασίστηκε συγκεκριμένα:

1.      Η πραγματοποίηση συγκέντρωσης και συμβολικού αποκλεισμού της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θήβας στο ύψος του στρατοπέδου Θήβας τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024, στις 12:30.

2.      Η μαζική συμμετοχή των φορέων στη συγκέντρωση που διοργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Θήβας την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στις 11:00 πμ. 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ

ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΗΒΑΣ!

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας στηρίζοντας τις αποφάσεις που πάρθηκαν από την συντονιστική επιτροπή των φορέων, όπου και το ίδιο συμμετέχει, καλεί όλα τα σωματεία μέλη του, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και όλους τους πολίτες της περιοχής μας να συμμετέχουν στις παρακάτω κινητοποιήσεις.

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΘΗΒΑΣ – ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19-02-2024 & ΩΡΑ 12:30 μ.μ..
  • ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΒΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22-02-2024 & ΩΡΑ 11:00 π.μ..

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ.

Σχετικά