Στη Λαμία το Σάββατο 13 Απρίλη, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ

Συναυλία αλληλεγγύης με τους Γιώργο Νταλάρα και Φωτεινή Βελεσιώτου την Τετάρτη 17 Απρίλη στη Λάρυμνα

Σε αγωνιστική υποδοχή των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, το Σάββατο 13 Απρίλη, στη Λαμία, αλλά και σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση και στη συναυλία αλληλεγγύης με τους Γιώργο Νταλάρα και Φωτεινή Βελεσιώτου την Τετάρτη 17 Απρίλη στη Λάρυμνα, καλεί το Εργατικό Κέντρο Λαμίας τους εργαζόμενους και τον λαό της πόλης.

Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου αντιπροσωπεία των σωματείων της ΛΑΡΚΟ και εργαζόμενοι θα βρεθούν στην πόλη της Λαμίας να ενημερώσουν τον λαό για τις τραγικές συνέπειες των εγκληματικών σχεδιασμών της κυβέρνησης στη ΛΑΡΚΟ και παράλληλα να απευθύνουν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση και στη συναυλία στην παραλία της Λάρυμνας.

«Μπροστά στη μάχη για την επιτυχία της απεργίας καλούμε το Σάββατο 13 Απρίλη όλους τους εργαζόμενους της πόλης να υποδεχθούμε αγωνιστικά στη Λαμία τους συναδέλφους μας από τη ΛΑΡΚΟ που δίνουν έναν ηρωικό 4χρονο αγώνα για δουλειά με δικαιώματα, για ζωή με αξιοπρέπεια! Η θέση μας είναι δίπλα τους!», τονίζει το Εργατικό Κέντρο Λαμίας.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, στις 9 π.μ. του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί αυτοκινητοπορεία με αφετηρία την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και κατάληξη στο κέντρο της πόλης, όπου, στις 10 π.μ. θα γίνει δράση (πλατεία Πάρκου – λαϊκή – Ρήγα Φεραίου). Στη συνέχεια, στις 11.30 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας θα δοθεί συνέντευξη Τύπου των Σωματείων Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

«Όλοι και όλες στον αγώνα υπεράσπισης της ζωής μας απέναντι στα κέρδη τους! Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση και συναυλία αλληλεγγύης με τον Γιώργο Νταλάρα και την Φωτεινή Βελεσιώτου, την Τετάρτη 17 Απρίλη, στις 12.30 μ.μ. στη Λάρυμνα», τονίζει το Εργατικό Κέντρο, κάνοντας παράλληλα γνωστό ότι για τη συγκέντρωση στη Λάρυμνα θα αναχωρήσουν λεωφορεία από τη Λαμία στις 10.30 π.μ. του Σαββάτου, από την οδό Στουρνάρα (στο πάρκινγκ πάνω από το πάρκο Τσαλτάκη).

Σχετικά