Προσλήψεις 8 ατόμων στο Δήμο Αγράφων

Ο Δήμος Αγράφων ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών για την αντιμετώπιση αναγκών πυροπροστασίας –πυρασφάλειας στο όρια του Δήμου.

Ειδικότητες: ΥΕ Εργατών γενικών καθηκόντων, ΔΕ Χειριστών Μ.Ε. – Α’ Ομάδας ειδικότητας 1.3 για εκσκαφέαφορτωτή

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:

a.sverdila@0594.syzefxis.gov.gr, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κερασοχώρι Ν. Ευρυτανίας ΤΚ 36071 απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών – Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας (τηλ. επικοινωνίας 2237350907) εντός επτά (7) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) από την τελευταία μέρα δημοσίευσής της, ήτοι από 17/4/2024 έως 25/4/2024.

Το έντυπο της αιτήσεως θα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγράφων (www.agrafa.gr) ή σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσής της, θα διατίθεται από την υπηρεσία κατά την προσέλευση των ενδιαφερομένων

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της υποβολής.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Δείτε εδώ:View Fullscreen

Σχετικά