Κυπελλούχος Βοιωτίας ο Α.Ο Υπάτου για 4η φορά στην ιστορία του-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Ο Α.Ο. Υπάτου αναδείχθηκε κυπελλούχος Βοιωτίας για τη σεζόν 2023-24.

Στον επεισοδιακό τελικό που φιλοξενήθηκε στο δημοτικό στάδιο Θήβας, το συγκρότημα του Γιώργου Αντωνόπουλου νίκησε τον Κιθαιρώνα Καπαρελίου με 2-1.

Το Ύπατο άνοιξε το σκορ στο 7′ με σουτ του Αλμπάνη έξω από την περιοχή.

Στο 15’ ο Κιθαιρώνας ισοφάρισε με κεφαλιά του Νόκα.

Στο 44’ ο Ποτουρίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τον ΑΟ Υπάτου. Μια φάση για την οποία οι άνθρωποι του Κιθαιρώνα διαμαρτυρήθηκαν έντονα οτι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφ σάιντ, κινήθηκαν προς τον α’ βοηθό διαιτητή, προέκυψε μεγάλη ένταση, με συνέπεια το διαιτητικό τριο να αποχωρήσει στα αποδυτήρια και το ματς να διακοπεί!

Οι διαιτητές επανήλθαν στον αγωνιστικό χώρο μετά από 20 λεπτά, περίπου, για να συνεχιστεί ο αγώνας, με μια αλλαγή καθώς την θέση του α’ βοηθού διαιτητή είχε πάρει ο αναπληρωματικός διαιτητής.

Το ματς συνεχίστηκε για τρία λεπτά περίπου και ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του α’ μέρους!

Στο 60′ νέα διακοπή στο ματς καθώς πάνω στην φάση Γερογιάννης και Γλυνός είχαν μια σύγκρουση με τον μέσο του Α.Ο. Υπάτου να αποχωρεί υποβασταζόμενος, τελικά καθώς είχε δεχθεί χτύπημα στο δεξί γόνατο. Στην θέση του πέρασε ο Καλλιτσουνάκης.

Στο 80’ ο Κιθαιρώνας κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Καλλιτσουνάκη! Ο Σταμέλος ανέλαβε την εκτέλεσή του, με τον Χατζηγιαννάκη να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να αποκρούει.

Αυτό ήταν το 4ο κύπελλο στην ιστορία του ΑΟ Υπάτου.

Οι συνθέσεις:

Π.Α.Σ. “Κιθαιρών” Καπαρελίου (Κώστας Ζαγαρίτης – Βαγγέλης Μάγκας): Γερογιάννης  –  Γ.Καλαντζής, Σεχάι, Φωτιάδης, Γ.Νόκας (90+ Σίννης), Λάμπρου, Κ.Καλαντζής (90+ Αγγ. Νόκας), Σκουρτανιώτης, Παπαναστασίου (72′ Τσάλεζας), Μπόβαλης, Σταμέλλος.

Α.Ο. Υπάτου (Γιώργος Αντωνόπουλος): Χατζηγιαννάκης  –  Βαλμάς (46′ Παπουτσογιαννόπουλος), Σταγάκης, Μπακαούκας, Ιασ.Γλυνός (61′ λ.τρ. Καλλιτσουνάκης), Γκίνο, Μπούσης, Πολυμέρης, Ποτουρίδης, Ρότσα (90’+ Μαριολας), Αλμπάνης (84′ Κατσουρός).

Τον αγώνα διηύθυνε ο Λουκάς Αλαφογιάννης (Γ’ ΕΘνικής), με βοηθούς τον Χρήστο Βασιλείου (Γ’ Εθνικής) και τον Σταύρο Κατσέλη. Αναπληρωματικός διαιτητής ήταν ο Στέφανος Ξηρογιάννης (Super League 2).

starsports.gr

Η ανακοίνωση του Π.Α.Σ Κιθαιρών Καπαρελλίου


Τελικός κυπέλου Βοιωτίας Κιθαιρώνας Ύπατο 1-2.

Η ομάδα μας έκανε κατάθεση ψυχής απέναντι σε μια ομάδα Γ Εθνικής .Συγχαρητήρια σε όλους ποδοσφαιριστές ,προπονητές και στους φιλάθλους που κατέκλυσαν το γήπεδο της Θήβας.

Η ποδοσφαιρική χρόνια έκλεισε με μια μικρή πικρία για την απώλεια του κυπέλλου αλλά με μεγάλη ικανοποίηση για την προσπάθεια και το πάθος της ομάδας!!!
Να ευχηθούμε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ύπατου περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.
ΠΑΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝ

Δείτε βίντεο,φωτογραφίες από Παντελή Μπατσούλη

Δείτε φωτογραφίες

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο