Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας-Είχαν γίνει ο φόβος και τρόμος στη Λιβαδειά!!!

Μια μεγάλη επιτυχία για την κοινωνία της Λιβαδειάς αλλά και της Αστυνομίας.

Στη φυλακή δύο διακεκριμένοι παραβάτες του εγκλήματος οι οποίοι επί πολλά χρόνια προκαλούσαν το φόβο στην τοπική κοινωνία.

Από απλούς πολίτες μέχρι καταστήματα της Λιβαδειάς, χόρευαν στους ρυθμούς αυτών των εγκληματικών προσώπων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του permissos.gr η δράση τους ήταν τόσο έντονη που ακόμα και σε πασίγνωστο κεντρικό κατάστημα που εξυπηρετούσε τις δύσκολες μεταμεσονύκτιες ώρες με καφέδες, ροφήματα και σνακ η τυροπιτοειδή τους κουρασμένους νυχτερινούς πολίτες, αναγκάστηκε να κλείνει τις βραδινές βάρδιες καθώς το προσωπικό βρισκόταν υπό το καθεστώς του φόβου.

Οι κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις ήταν έντονες και η δράση , πατέρα και γιου, ήταν η καθημερινή συζήτηση των πολιτών.

Μπαινοβγαίνανε στη φυλακή με μικρές ποινές και αυτό τους έκανε να νοιώθουν αήττητοι.

Η τελική τιμωρία όμως ήρθε όταν αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος της Λιβαδειάς και της Ασφάλειας, σε μια καλά συντονισμένη δράση τους, όχι μόνο συνέλαβαν άμεσα τους δράστες έπειτα από συρροή διαρρήξεων, αλλά κατάφεραν να επιτύχουν τα μέγιστα με τη σωστή δικονομική προσέγγιση, όπου παρουσίασαν με το πιο γλαφυρό τρόπο τη δράση τους, με αποτέλεσμα πατέρας και γιος, να τιμωρηθούν με 5 χρόνια φυλάκισης ο πατέρας και 7 χρόνια φυλάκισης ο γιός.

Οι ρυθμοί της πόλης θα ξαναγυρίσουν στους κανονικούς ρυθμούς και οι πολίτες αισθάνονται δικαιωμένοι και ασφαλείς!

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο  γιός κατά την σύλληψή του, χτύπησε με το κεφάλι στο πρόσωπο έναν 53χρονο αρχιφύλακα τραυματίζοντάς τον ελαφρά και επιχείρησε να διαφύγει. 

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο