Κάτω τα χέρια από το Κ.Υ. Αλιάρτου-Μαζική συγκέντρωση ενάντια στην υποβάθμιση και τις μετακινήσεις γιατρών (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)

Με τη μαζική συμμετοχή τους στην κινητοποίηση , ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων και του νοσηλευτικού προσωπικού, κάτοικοι- φορείς της Αλιάρτου και της ευρύτερης περιοχής διατράνωσαν στον προαύλιο χώρο της δομής,την αντίθεσή τους στη συνεχιζόμενη υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Αλιάρτου και τις απαράδεκτες μετακινήσεις γιατρών σε άλλες μονάδες Υγείας.

Άπαντες στις τοποθετήσεις τους επισήμαναν την πλήρη διαφωνία τους στις μετακινήσεις των γιατρών προς άλλες δομές υγείας.

Το νοσηλευτικό προσωπικό καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να το κρατήσει όρθιο εξυπηρετώντας χιλιάδες κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και περαστικούς.

Δήλωση του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλιάρτου -Θεσπιέων κου Βασίλη Μπόλμπαση

Κρίσιμη μέρα για τη νέα δημοτική αρχή,κρίσιμη μέρα για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΥ Αλιάρτου κι ακόμη κρισιμότερη για τους κατοίκους του δήμου μας

Δεν είναι ώρα για κομματικές αντιπαραθέσεις και ποιος έκανε και ποιος δεν έκανε

. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Αυτά βολεύουν το σύστημα .

Όλοι φταίμε για τις επιλογές μας και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Εμμένοντας στις κομματικές αντιπαραθέσεις κάνουμε ζημιά και υπονομευουμε τη σημερινή συνάντηση διαμαρτυρίας.

Συνεχιζοντας έτσι όχι μόνο το ΚΥ θα χάσουμε αλλά και τα παντελόνια μας

Συγχαρητήρια για τις τοποθετήσεις του Δημάρχου,του Αντιπεριφερειάρχη,του Γιαννακόπουλου καθώς και των Δύο γιατρών. Μόνο με κοινούς αγώνες κερδίζουμε.

Δείτε βίντεο,φωτογραφίες

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο