Το Εργατικό Κέντρο Θήβας καταγγέλλει την ωμή παρέμβαση της διοίκησης της ΜΟΡΝΟΣ ΑΕ στις συνδικαλιστικές διαδικασίες

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας καταδικάζει και καταγγέλλει την προκλητική κίνηση της διοίκησης της ΜΟΡΝΟΣ ΑΕ, να καλέσει για ενημέρωση τους εργαζόμενους την ώρα που ήταν προγραμματισμένη στάση εργασίας, αλλά και να κάνει υποδείξεις για τις αποφάσεις του κυρίαρχου οργάνου του σωματείου που είναι η Γενική Συνέλευση.

Αυτό συνιστά ωμή παρέμβαση στις συνδικαλιστικές διαδικασίες των εργαζομένων με στόχο να διασπάσουν τους εργαζόμενους, που με μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις διεκδικούν ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, για να μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια.

Δυστυχώς αυτές οι πρακτικές μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω.

Η Επιθεώρηση Εργασίας καθυστερημένα και μετά από τις πιέσεις του σωματείου και του Εργατικού Κέντρου Θήβας, πήρε θέση ώστε να αλλάξει η ώρα ενημέρωσης, χωρίς όμως να προστατεύσει τους εργαζόμενους σύμφωνα με το Ν. 1264/82.

Καλούμε την εταιρεία να μην δυναμιτίζει το κλίμα, αλλά να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με το σωματείο που είναι εξουσιοδοτημένο από την Γενική Συνέλευση, ώστε σύντομα να υπογράψουν τη Νέα Επ.Σ.Σ.Ε. με ουσιαστικές παροχές που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των εργαζομένων.

Εργατικό Κέντρο Θήβας

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο